Gazete Vatan Logo

Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim olacak?

Yemekteyiz'de en iyiler yarışmaya devam ediyor. Hafta içi her gün bir yarışmacının evine konuk olan yarışmacılar yaptıkları yemekleri oyluyor.

Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim olacak?

Haftanın finalinde Onur Büyüktopçu'nun oyları ile birincinin belli olacağı Yemekteyiz'de bu haftanın birincisi kim olacak. Bu akşam Mehtap Hanım'a konuk olacak olan Yemekteyiz yarışmacıları nasıl puanlar verecek?

Yemekteyiz'de en iyiler yarışmaya devam ediyor. Bu hafta en iyilerden kurulu yarışmacıların yarıştığı Yemekteyiz'de yarışmacılar haftanın finalinde Mehtap Koca'nın evine konuk olacak. Daha önce katıldığı Yemekteyiz'de sonuncu olan Mehtap Hanım bu akşam yarışmacıların takdirini kazanabilecek mi? Onur Büyüktopçu'nun oyları ile belirlenecek olan Yemekteyiz'de bu haftanın yarışmacıları şu şekilde;

YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI

HAKAN KAYA - BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ

Haftanın ilk yarışmacısı olan Hakan Kaya 47 yaşında! Aslen Erzincan'lı olan Hakan Kaya katıldığı ilk Yemekteyiz'de haftanın ikincisi olmuştu

GÜLÜZAR AYAN - SATIŞ PAZARLAMA UZMANI

Gülüzar Ayan Yemekteyiz'de 2. günün yarışmacısı! Satış Pazarlama Uzmanı olan Gülüzar Ayan, aslen Sivaslı'dır. Kendisini enerji küpü olarak tanımlayan 32 yaşındaki Gülüzar Ayan katıldığı ilk Yemekteyiz'de Fatma Hanım ile birlikte birinciliği paylaşmıştı.

Haberin Devamı

RECEP UÇAR - GÖRSEL DÜZENLEME UZMANI

Yemekteyiz'de haftanın üçüncü gün yarışmacısı Recep Uçar, 31 yaşında ve Görsel Düzenleme Uzmanı, aslen Kastamonu'lu olan Recep Uçar, İstanbul'da ailesi ile yaşıyor. Daha önce katıldığı Yemekteyiz'de ikinci olan Recep Uçar bu kez birinci olmak istiyor.

AYTEN ULUDOĞAN -EV HANIMI

Ayten Uludoğan 45 yaşında ve ev hanımı. Kırıkkale'li olan Ayten Uludoğan iki çocuk annesi.

MEHTAP KOCA - YÖNETİCİ

Mehtap Koca 5. gün yarışmacısı! Özel bir şirkette yönetici olan Mehtap Koca, Artvin'li. 8 yıldır evli olan Mehtap Koca iki çocuk annesi. Yemekteyiz'de katıldığı ilk yarışmasında sonuncu olan Mehtap Hanım bu kez şeytanın bacağını kıracağına inanıyor.