Gazete Vatan Logo

Yazın vazgeçilmezi terlikler olacak

Baharın enerjisi ve güneşin cazibesini stiline yansıtan kadınlar, ayakkabı seçimleriyle bu sezon oldukça iddialı… Elle Shoes Yönetim Kurulu Üyesi Suna Akar Çapan ayaklarda yaz trendlerini anlattı.

Yazın vazgeçilmezi terlikler olacak

Rengarenk stilettolar, gösterişli ugly sneakerlar, pırıl pırıl sandaletler ve terlikler... Elle Shoes Yönetim Kurulu Üyesi Suna Akar Çapan trendy olmanın yollarını sıralıyor.

Ugly sneakerlarla ihtişam ve rahatlık bir arada

Bu sezon dünyayı kasıp kavuran, kalın tabanlı, iddialı ve olabildiğince gösterişli ugly sneakerlar yeni stiller yaratıyor. Neon renkli kalın tabanlar, zıt renk blokajları, inci, püskül ve taş gibi detaylarla ayaklarda adeta hipnoz etkisi yaratan ugly sneaker’ları boyfriend jean ve taytlarla kullanabilirsiniz.

Romantik pasteller

Pudra, pembe, bebe mavisi, mint ve hatta sarı… Kullanıldığı her yerde romantik bir etki yaratan pastel renkler, yaz sezonunda ayakkabı modasına da yön veriyor.

Terlikler her yerde

Her tarza hitap eden terlikler, renk alternatiflerinin yanı sıra topuklu ve düz kullanım alternatifleriyle de günün her saati için vazgeçilmez seçeneklerden…. Hasır bantlar, taşlı modeler, bantlı veya parmak arası terlikler elbise ve jean’lerle şehirde, mini şortlarla da tatilde yanımızda olacak.

Haberin Devamı

Sneaker çılgınlığı tam gaz

Bu sezon her ne kadar gösterişli Ugly sneakerlar ön planda olsa da, adeta boyut değiştiren sneaker’lar 7/24 hayatımızın içinde olacaklar.

Platform sandaletler
Bacak boyunu uzun gösteren, elbiselerle muhteşem bir uyum sergileyen platform topuk sandaletler yine gözde. Hasır ve tahta topuklu modeller bu sezon ilgi çekerken, ince bantlar seksi bir görünüm katıyor.
Kitten heels (kısa sivri topuklar) geri geliyor
Çelik ve camdan tasarlanan kısa sivri topuklar iddialı bir stil yaratmak için ideal…