Gazete Vatan Logo

Yaz ekranı yine çok renkli

Dizilerin ekranlara veda ettiği bugünlerde, birbirinden farklı yapımlar peş peşe izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yaz sezonuna damga vurması beklenen romantik komedilerin dışında dramlar da çok iddialı.

Yaz ekranı yine çok renkli

Ateşböceği

Başrollerinde Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz'in olduğu dizi Star TV'de ekrana gelecek. Dizide bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşka sırtını dönmüş Barış (Seçkin Özdemir) diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek için taksi şoförlüğü yapmak zorunda kalan, Aslı'nın ( Nilay Deniz) aşk dolu serüveni ekrana gelecek.

Deli Gönül

Tuvana Türkay ve Murat Ünalmış'ın başrolde yer aldığı dizi Antakya’dan İstanbul’a uzanan soluk soluğa izlenecek bir aşk hikayesini ekranlara getirecek. Dizi Fox’ta yayınlanacak.

Rüya

Hazal Filiz Küçüköse ve Ceyhun Mengiroğlu'nun yeni dizisi Rüya, maddi sıkıntı yaşayan bir kız ile zengin iş adamının yaşadığı aşkı konu alacak. Dizinin Show TV'de yayınlanması bekleniyor.

İki yabancı

Temmuz'da Kanal D'de yayınlamanması planan İki Yabancı'nın başrollerinde Yağmur Tanrısevsin ve Keremcem rol alıyor. Gerçek bir olaydan esinlenen dizide fakir bir gencin zengin bir iş adamının kızını kandırmasıyla başlayan hikayeyi konu alıyor.

Dolunay

Başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman'ın yer aldığı Star TV'nin dizisi Dolunay sezonun iddialı yapımlarından. Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), öğrenci evini geçindirmek için ek iş için Ferit’in ( Can Yaman) özel aşçısı olur. Zengin iş adamı Ferit ve Nazlı, çeşitli tesadüflerle yakınlaşır ve imkansız olan bir aşkın kapısını aralar.

Haberin Devamı

Kalp atışı

Show TV'de bşlayacak dizide başrolleri Öykü Karayel ve Gökhan Alkan paylaşıyor. Hayata yenik başlayan, öfkesi dışında hiçbir şeyi olmayan bir kızın cerrah olarak hayata meydan okumasını anlatan dizide, seyirciyi inişli çıkışlı bir aşk bekliyor...

Kanatsız kuşlar

Kanatsız Kuşlar, izleyenleri derinden etkileyecek dramatik ve heyecanlı sahneleriyle dikkat çekecek. Atv'de yayınlanacak dizinin başrollerini Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı paylaşıyor. Dizi hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakarlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen dramatik öyküsünü anlatıyor.

Haberin Devamı