Gazete Vatan Logo

Selim Yalçınkaya olay nedir, Yalçınkaya’nın katili kim? Derya Yalçınkaya'nın mesajları gündem oldu! Müge Anlı’da işlenen Yalçınkaya nasıl öldü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir işlenen Selim Yalçınkaya cinayeti herkesi şoke etti. Selim Yalçınkaya’nın eski eşi Derya'nın üçlü ilişki itirafı gündeme bomba gibi düştü. Derya canlı yayında gerçeği ağlayarak anlattı. Öte yandan Derya, eşini, eşinin arkadaşı ve amcası da dahil olmak üzere birçok kişiyle aldattığı ortaya çıkmıştı. Peki, Selim Yalçınkaya’nın katili kim, Yalçınkaya nasıl öldü? İşte Selim Yalçınkaya olayı

Selim Yalçınkaya olay nedir, Yalçınkaya’nın katili kim? Derya Yalçınkaya'nın mesajları gündem oldu! Müge Anlı’da işlenen Yalçınkaya nasıl öldü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 23 yaşındaki Selim Yalçınkaya'nın şüpheli ölümü araştırılmaya devam ediyor. Selim Yalçınkaya'nın ailesi Selim'in eski eşi Derya'nın bu cinayeti işlediğini ya da başkasına yaptırdığını iddia ediyor. Peki, Selim Yalçınkaya olayı nedir, Selim Yalçınkaya’nın katili kim, Müge Anlı’da işlenen Yalçınkaya nasıl öldü?

Selim Yalçınkaya olayı nedir, Selim Yalçınkaya’nın katili kim?

Bir çocuk babası Selim Yalçınkaya 11 Ağustos 2022 tarihinde evinin garajında başında vurularak öldürülmüş halde bulundu. Uzun yıllardır ATV ekranlarında program yapan Müge Anlı, Selim Yalçınkaya'nın cinayetini çözmeye çalışıyor. Canlı yayına çıkan aile ise oğullarının başını ihanet yüzünden boşandığı eski gelinleri Derya Hanım'ın yaktığını ileri sürdü.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Selim Yalçınkaya cinayetiyle ilgili detaylar gün geçtikçe izleyenleri şaşkına uğrattı. Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı, Derya'nın ihanet yazışmaları canlı yayında göstermişti. Derya'nın başka erkeklerle yaptığı şeyleri eşi Selim'e anlatması herkesi çileden çıkarmıştı.

Haberin Devamı

Söz konusu mesajların ardından Derya yeni bir iddiayla stüdyoya gelmişti. Derya, "Selim evlendiğimizden beri kendisini tatmin etmek için hep benimle başkalarını düşünürdü. 'Başkalarını da mı çağırsak?' derdi. Mesela 'Şu gelse', 'Şunu da çağırsak', 'Şununla şunu yapsak' derdi." sözleriyle eşinin baskısıyla üçlü ilişkilere girdiğini iddia etmişti.

Dip not; Selim'in babası Adnan Yalçınkaya, Derya'nın birlikte olduğu Erdoğan isimli erkeği öldürdüğü için cezaevine girmişti.

Adnan Yalçınkaya, Erdoğan'ın Derya'yla olan fotoğraflarını gördüğünü ve Erdoğan'ın kendisini tahrik ettiğini belirtmişti. Derya önce bu fotoğrafları kabul etmemiş, sonra kabul etmişti:

"Erdoğan'la o fotoğrafım var benim. Ailemin başına bir şey gelecek, çocuğumu göstermeyecekler diye korkuttum için inkar ettim. Var ama böyle bir şey. Benim haberim yok ama Erdoğan çekmiş fotoğrafları."

Derya, kayınpederinin mahkemesinde "Bu fotoğrafı kocam çekmişti. Daha sonra ayrılma sürecinde Erdoğan'la ikimizin fotoğrafını yan yana koymuşlar Photoshop yapmışlar." şeklinde ifade vermişti.

Haberin Devamı

Kayınpeder Adnan Yalçınkaya, Müge Anlı'ya gönderdiği mektupta Erdoğan’ın “Ben senin oğlunun karısıyla oğlunun yatak odasında beraber oldum. Ölmüş babanın hatrı varsa beni vur. “ dediğini ve üzerine geldiğini yazmıştı.

Müge Anlı, mektuptaki şu ifadeleri okudu: "Traktörü durdurdu, indi ve bana dedi ki 'Sana karşı hatalıyım, ben senin oğlunun karısıyla oğlunun yatak odasında beraber oldum. Ölmüş babanın hatırı varsa beni vur.' Belindeki silahı göstererek, kışkırtıcı hareketler yaparak üstüme geldi. Ben telaşlandım, ayak uçlarına doğru 2 el ateş ettim korkutmak için. Üçüncünün nasıl patladığını bilmiyorum."