Gazete Vatan Logo

İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar < 27-28 Nisan İzmir bisiklet turu saat kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı?

İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu 2024 saat kaçta başlıyor, bitiyor? Sorularına yanıt aranırken İzmir bisiklet turu nedeniyle kapalı yollar da sorgulanmaya başlandı. Bu yıl 59.’su düzenlenen ve 21 Nisan’da Antalya’da başlayan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İzmir etabı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak. İşte İzmir bisiklet turu kapalı yollar ve güzergahı…

İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar < 27-28 Nisan İzmir bisiklet turu saat kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı?

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ne zaman, saat kaçta başlıyor ve bitiyor, hangi güzergahı takip edecek? 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 6. etabı 26 Nisan Cuma günü, 7. etabı ise 27 Nisan Cumartesi günü İzmir'de koşulacak. Çeşme Kalesi'nden başlayacak olan tur nedeniyle İzmir'de bazı yollar trafiğe kapalı olacak. İşte İzmir bisiklet turu nedeniyle 27-28 Nisan kapalı yollar ve güzergahı…

İZMİR BİSİKLET TURU GÜZERGAHI

27 Nisan Cumartesi günü Çeşme Kalesi önünden başlatılacak 125.4 kilometrelik İzmir Etabı'nın Ilıca, Şifne, Germiyan, Ildır, Urla-Barbaros Köyü, İçmeler, Urla, Narlıdere ve Balçova güzergahını takiben Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndan devam ederek, Konak, Bayraklı Sahili, Anadolu Caddesi istikametinden Yalı Caddesi'ne girerek Karşıyaka İskele önünde final yapacağı açıklandı.

Öte yandan, 26 Nisan Cuma günü koşulacak 6'ncı Etap olan 160.1 kilometrelik Kuşadası-Spil Dağı güzergahında ise Selçuk, Özdere, Gümüldür, Yeniköy, Menderes, Havalimanı Kavşağı, Kısıkköy, Yeşilköy, Karaağaç, Nazarköy ve Kemalpaşa istikametinden Spil Dağı'na ulaşılacağı için belirtilen istikamette de İzmirlilerin trafik düzenlemelerine dikkat etmeleri istendi.

Haberin Devamı

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun heyecanı 4. günde Marmaris-Bodrum etabıyla yaşanıyor. Kuşadası-Spil Dağı olarak ifade edilen 6. etapta bisikletçiler Kuşadası’ndan başlayarak Selçuk, Özdere, Gümüldür, Yeniköy, Menderes, Havalimanı Kavşağı, Kısıkköy, Yeşilköy, Karaağaç, Nazarköy ve Kemalpaşa istikametinden Spil Dağına ulaşacaklar. İzmir etabı olarak adlandırılan 7. Etapta ise, Çeşme Kalesi’nden start alan bisikletçiler; Ilıca, Şifne, Germiyan, Ildır, Urla-Barbaros Köyü, İçmeler, Urla, Narlıdere ve Balçova güzergâhını takip edecek, Mustafa Kemâl Sahil Bulvarı’ndan devam edecek, Konak, Bayraklı Sahili, Anadolu Caddesi istikametinden Yalı Caddesi’ne girecek ve Karşıyaka İskele’de bitiş noktasına ulaşacaklar. Yarışın 7. etabı 27 Nisan Cumartesi günü İzmir’de koşulacak.


İZMİR BİSİKLET TURU NEDENİYLE 27-28 NİSAN KAPALI YOLLAR

Haberin Devamı

Çeşme Kalesi'nin başlangıç noktasından itibaren 1016, 1065, 2122, 5193, 5152 ve 6000 sokaklar trafiğe kapatılacak.

İzmir-Alaçatı istikametine giden araçlar için 2122 ve Çeşme Asfaltı Caddesi yönü trafiğe kapatılacak, diğer yönde çift yönlü trafik akışı sağlanacak.

Alaçatı Girişi'nden İzmir-Cesme Devlet Karayolu'na akış verilmeyecek, trafik akışı 1060 Sokak yönüne yönlendirilecek.

Çeşme'den gelen trafik akışı Alaçatı Girişleri üzerinden İzmir-Çeşme Otoyolu'na yönlendirilecek.

Çevre Yolu İkiztepeler Mevkii'nde Selway Alışveriş'e giden trafik Levent Marina ayrımından Çeşme Ilcesi'ne yönlendirilecek.

MUSTAFA KEMAL SAHİL BULVARI KARA TARAFI KAPALI OLACAK

Mithatpaşa Caddesi'ne (Güzelbahçe) açılan tüm yollar ve bağlantılar, Mithatpaşa Caddesi ile Yıldırım Kemal Caddesi'nin kesiştiği noktaya (Narlıdere Şehitlik kavşağı) kadar olan kısmı kapatılacak.

Altıevler, Sahilevleri ve İnciraltı istikametlerinden gelen ve Mustafa Kemal Sahil Bulvarı yan yoluna çıkan tüm bağlantılar ve yollar kapatılacak. Çeşme Otoyolu ve Gaziemir Otoyolu'ndan gelen trafiğin Levent Marina istikametine yönlendirilmesine izin verilmeyecek.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nın karayolu tarafı trafiğe kapatılacak. Fevzipaşa Bulvarı'na açılan tüm bağlantılar ve yollar trafiğe kapatılacak.

Müselpaşa Bulvarı, Dokuz Eylül Kavşağı'ndan DGM Köprüsü Altınyol girişine kadar olan Karşıyaka istikameti trafiğe kapatılacak.

Haberin Devamı

ALAÇATI GİŞELER KAVŞAĞI'NDAN

İzmir-Çeşme Devlet Karayolu istikametine trafik akışı engellenecek ve trafiğin yönlendirilmesi için 1060 Sokak istikametine yönlendirilecek.

Çeşme İlçesi istikametinden gelen trafik, Alaçatı Gişeleri, İzmir-Çeşme Devlet Karayolu bağlantı noktasından itibaren Alacatı
Kutlu Aktaş Barajı ve İYTE Kavşağı istikametine yönlendirilmeyecek ve trafik akışı Alacatı Gişeleri üzerinden İzmir-Çeşme Otoyolu'na yönlendirilecek.

Çeşme İlçesi'nde, Şifne Köprüsü'nden Reisdere istikametine gelen trafik kesilecek. İzmir/Çeşme Devlet Karayolu Germiyan istikametinde, Ildır-Kadıovacık-Barboros Mahalleleri istikametine olan trafik akışı durdurulacak.

Zeytinler Otoyol Kavşağı'nda, İzmir-Çeşme Otoyolu üzerinden gelen trafiğe, İzmir-Çeşme Devlet Karayolu'na (Zeytinler istikametine) yönlendirilmeyecek.

Haberin Devamı