Gazete Vatan Logo

Dayak atan kocayı evden uzaklaştırma da fayda etmedi

Bursa'da Arzu K. adlı genç kadın boşanma davası açtığı kocasının zorla eve girerek kendisini dövdüğünü, 2 yaşındaki oğlu Z.K.'yı alarak kaçtığını öne sürdü

Bursa'da Arzu K. adlı genç kadın boşanma davası açtığı kocasının zorla eve girerek kendisini dövdüğünü, 2 yaşındaki oğlu Z.K.'yı alarak kaçtığını öne sürdü. Çarşı Polis Merkezi'ne başvuran 27 yaşındaki Arzu K., 6 ay evden uzaklaştırılan ve boşanma davası süren işsiz eşi Şahin K'nın evine balkon camını kırarak girdiğini söyledi. Eşi Şahin K.'nın kendisini tehdit edip hakaretlerde bulunduğunu, cep telefonu askısıyla dövüp 2 yaşındaki oğlu Z.K'yı kaçırdığını söyleyen Arzu K. sırtında, kolunda ve bacaklarındaki darp izlerini gösterdi. Hastaneye sevk edilen kadına iş göremez raporu verildi.

Avrupai ceza
8 aylık kızı A.İ.K ile teselli bulmaya çalışan Arzu K. "İkinci çocuğuma hamileyken doğumdan iki gün önce de dayak yedim" diye konuştu. Telefonla ulaşılan Şahin K. ise "Ben hiçbir zaman evden ayrılmadım. Birlikte yaşıyorduk. Bunu herkes biliyor. Başkasının çocuğunu kaçırmadım. Kendi çocuğumu daha iyi bakabilmek için götürdüm. Çocuğumu da ona teslim etmeyeceğim. Ben de mahkemede hakkımı arayacağım" dedi. 3. Aile Mahkemesi, Şahin K.'ya evine 6 ay yaklaşmamasını, telefonla dahi rahatsızlık vermemesini, aksi takdirde tutuklanması kararını almıştı.

Haberin Devamı