Gazete Vatan Logo

Yaşa bakmıyorum mutluluğu yaşıyorum

Arkadaşım Hoşgeldin’le başladığı oyunculuk kariyerine İlk Öpücük ve Seni Gidi Seni filmleriyle devam eden İlay Erkök’le Keremcem ile olan aşkını ve kariyer hedeflerini konuştuk.

Yaşa bakmıyorum mutluluğu yaşıyorum

Lisanslı bir voleybol oyuncusuyken, setlere adımınızı attınız. Nasıl gelişti bu süreç?

Tiyatroya zaten hep ilgim vardı. Kısa film-reklam yarışmalarına katılıp, tiyatro oynamaya başlayınca da, ödün vermem gereken şeylerden biri de voleybol oldu.

“Sınırlarımı zorlayacak rollerde oynamak isterim” diyorsunuz. Tabularınız var mı?

Eğer bu mesleğin okulunu bitirmiş bir oyuncuysanız, zaten mutfak sürecinde tamamen tabularınızdan arınmış oluyorsunuz.

İskoçya Kraliyet Akademisi’nde tiyatro okumuşsunuz...

Bu avantajı içimde hissediyorum. Zor bir piyasada çalışıyoruz ve ben bunun farkındayım, eğitimimle ve donanımımla her şeyi eksiksiz hale getirerek seyircilerin izlemeyi hak ettikleri türden yapımlar içinde olmak istiyorum.

İngiltere Kraliçesi 2’nci Elizabeth’e yazdığınız mektup hayatınızın noktası mıydı?

Kendimi ve sınırlarımı zorlama konusunda güzel bir kırılma yaşadım. İskoçya Kraliyet Akademisi’nde bursumla ilgili yanlış anlaşılmadan dolayı bir sorun çıkmıştı. Bir gece rüyamda Kraliçe Elizabeth bana “Bir sıkıntın olduğunda yaz kızım. Ben de senin nenen sayılırım” dedi. Bunun üzerine Kraliçe’ye ulaştırılmak üzere sarayına mektup yazdım. Okulla iletişime geçip, sorunumu çözdüler.

Haberin Devamı

Sizi bir dönem “Arkadaşım Hoşgeldin”de görmüştük. İleride eğlence formatında bir proje düşünür müsünüz?

Neden olmasın! Çok seviyorum interaktif olan her şeyi. Ben zaten yapım gereği de gülmekten keyif alan bir insanım. Sosyal medyadaki takipçilerim en çok çektiğim eğlenceli videoları seviyorlar.

Mutluluğumuzun tadını çıkarıyoruz

Keremcem gibi genç kızların hayran olduğu bir isimle beraber olmak nasıl bir duygu?

Sevdiğim erkeğin herkes tarafından bu kadar çok sevilip sayılması çok hoş bir şey. İkimiz de birbirimize çok değer veriyoruz. Duruşumuzu doğru sergilediğimiz için de daha doğrusu birbirimizin ciğerini bildiğimiz için de kıskanılacak bir durum hiç yaşamadık.

Sevgilinizin sizden 15 yaş büyük olması konuşulmuştu...

Bu problem olacak bir yaş farkı değil. Sonuçta insanları olgunlaştıran şey yaşları değildir. Yaşımıza bakmadan mutluluğun tadını çıkarıyoruz.

Haberin Devamı