Gazete Vatan Logo

Yapımcılara daha saygılı olacağım

Kariyerine müzikle başlayan Kendi ticaretten sonra şimdi de oyuncu olmaya hazırlanıyor. Kendi, “Şarkı söylemeye aşık biriyim ama müzik sektörü bitiyor” diyor

Yapımcılara daha saygılı olacağım

Summer Workout Hits albümünü çıkardınız. Nasıl bir albüm?

Bu projenin fikri koşu bandında çıktı. Sporseverlere büyük enerji katacak bir albüm oldu. Zafer Erişen, Tarık Sarul, Erdinç Akbulut, Ahmet Polat, Eren Ab, Coşkun Gürsel, Erdinç Erdoğdu ve Kivanch K. gibi ünlü dj’ler yer alıyor. Albüm, spor yaparken aynı zamanda motivasyonu yükseltmeyi amaçlıyor. Albümde yer alan müzikler Yrd. Doç. Türker Bıyıklı’nın denetiminde hazırlanan koreografilerle tamamlandı. Yani bir kişinin bütün spor programı boyunca dinleyecebileceği bir albüm. Tamamen müzik olarak yola çıktık ama sonrasında bu proje sağlıklı yaşam platformuna dönüşmeye başladı. İkincisi albümü konuşmaya başladık. Türkiye’de bu konuda bir ilke imza attık.

Sizin sporla aranız nasıl?

Çocukluğumdan beri sporla aram çok iyidir. Yapmadığım spor kalmadı. Haftanın üç günü spordayım. Her sabah 4 km yürüyorum. Daha sonra salona gidip kondisyon çalışıyorum.

Genç, girişimci bir iş kadınıyım mağaza zincirimi kuracağım

Neden kliplere ve pop müzik çalışmalarınıza ara verdiniz?

Haberin Devamı

Artık herkes şarkıcı. Pop müzik bir kısır döngüde. Bu yüzden buna ara verip beklemek istiyorum. Türkiye’de müzik piyasası nefes alırken bu projeyle yurt dışına yoğunlaşmak istiyorum. Artık şarkıcı ve klip devrinde değiliz. Eğer şarkı güzelse kendi kendine zaten yürüyor. Bu yüzden klip çekmeyi düşünmüyorum. Kendi kendime niye şarkı söyleyeyim.

Biz sizi müzikle tanıdık ama ayrıca Kendi adlı bir kozmetik markanız var...

Evet artık girişimci genç bir iş kadınıyım. Eskiden programı için ajandaya bakan kişilerle dalga geçerdim. Ama şimdi ajandam olmadan yaşayamayan biri oldum. Tamamen girişimciyim. Yeni şeyler üretmek ve zamanı doğru kullanmak üzerine iki senedir kafa yoruyorum. Kendi kozmetik markam için bir mağaza zinciri açmaya hazırlanıyorum.

Artık o pembeli Kendi değilim

Bundan sonra sadece ticaretle mi devam edeceksiniz?

Uzun zamandır oyunculuk teklifleri alıyorum. Ama müziğe ihanet edemem, mesleğime riyakarlık yapamam, ‘şarkıcılıktan oyunculuğa geçti ne kadar ayıp’ demesinler diye hep dizi tekliflerini reddederdim. Ama artık gelen tekliflerde yapımcılara daha saygılı davranacağım. Şartlar müzikten oyunculuğa itiyor. Şarkı söylemeye aşık biriyim ama müzik sektörü bitiyor ne yapacağız merak ediyorum.

Haberin Devamı

Sizi en çok hangi rolde görmek istiyorlar.

Eylül’de başlayacak bir proje için görüşmelerimiz var. Orada müzikle ilgili bir rolde olacağım. Zaten bana gelen rollerinde çoğu enerjik tipler ve gençlik işleri.

Peki şimdi karşımızda nasıl bir Kendi var?

Bu işe 19 yaşında eğlenceli mesajlar vererek girdim. Ama şimdi 30 yaşında bir iş kadınıyım. Buna rağmen insanlar hala pembeli Kendi’yi hatırlıyorlar. Özellikle Anadolu tarafında bunu çok görüyorum. O halimin üzerine çok şey ekledim keşke onları da görseler. Ama o dönem sadece şarkıcı Kendi vardı şimdiyse iş kadını bir Kendi var.

Seksi kız imajını kırmak istiyor musunuz?

Hiç öyle bir niyetim , rahatsızlığım yok. Çünkü sahnede yine seksi bir Kendi görüyorsunuz.