Gazete Vatan Logo

Vuslat dizisinin son bölümünde neler yaşandı?

Vuslat dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatmaya devam etti.

Vuslat dizisinin son bölümünde neler yaşandı?

Dizinin yayınlanan son bölümünde Aziz’in yolu Meczup’la yeniden kesişti. Kerem; Fırat ve Feride’ye reddedemeyecekleri teklifler yaptı. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Vuslat dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vuslat dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Davut, Şükrü’yü aramaya devam etti. Feride ve Hasibe’nin konuşmasını duyan Faik karakolun yolunu tuttu. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Vuslat dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Aziz’in yolu Meczup’la yeniden kesişiyor. Kerem; Fırat ve Feride’ye reddedemeyecekleri teklifler yapıyor. Davut, Şükrü’yü aramaya devam ediyor. Feride ve Hasibe’nin konuşmasını duyan Faik karakolun yolunu tutuyor. Salih, Ahmet ve Tekin’i gizemli bir göreve çıkarıyor. Aziz, nezaretten çıkınca herkesle yüzleşiyor. Meczub, gizemli bir şekilde salıveriliyor. Kerem, oyunlarını oynamaya devam ediyor. Fırat, mahalleye caka satmaya dönüyor ancak beklemediği bir tepkiyle karşılaşıyor. Kerem’in gizli planı hiç beklenmedik bir olayla sonuçlanıyor.

Haberin Devamı