Gazete Vatan Logo

Vur ensesine al lokmasını yok

Yıldırım, Türkiye düşmanlarına sert çıktı: İçeride ve dışarıda istikrarımızdan rahatsız olanların olduğunu biliyoruz. Ensesine vurulup lokmasını aldıkları Türkiye arıyorlar, böyle bir Türkiye yok. Seyreden değil, yöneten bir ülkeyiz

Vur ensesine al lokmasını yok

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Kocaeli metrosunun ilk adımı olan Gebze Organize Sanayi Bölgesi-Darıca Sahil Metro Hattı’nın temelini attı. Törende bir konuşma yapan Yıldırım, şer güçlere tepki göstererek, şunları söyledi: Ekonomimizi millileştirme, yerlileştirme çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Savunma sanayimizi tamamen milli ve yerli hale getirmek için büyük atılımlarımız var. İçeride ve dışarıda istikrarımızdan rahatsız olanların olduğunu biliyoruz. Artık ensesine vurulup lokmasını aldıkları Türkiye arıyorlar, böyle bir Türkiye yok. Türkiye ensesine vurulup ekmeği alınan bir ülke değildir. Türkiye bölgesinde olayları seyreden değil yöneten bir ülkedir.

“Dün darbe girişimiyle ulaşamadıkları hedefe şimdi ekonomimizi zayıflatarak, sosyal barışımızı, kardeşliğimizi bozarak ulaşmaya çalışacaklar. Fırsat verir miyiz? Sizler siyah iple beyaz ipi birbirinden ayırır gibi taş üstüne taş koyanlarla laf üstüne laf koyanları birbirinden çok iyi ayırt edersiniz” diyen Meclis Başkanı şöyle devam etti:

Haberin Devamı

İzin vermeyiz

Yarınımız bugünümüzden daha iyi olacak. Sıkıntı çekeceğiz ancak bu sıkıntıdan daha da güçlenerek çıkacağız. İç huzurumuzu, kardeşliğimizi, barışımızı kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz.