Gazete Vatan Logo

Vadi Mudanya Evleri'nin yüzde 70'i yeşil

Yüzde 70'i yeşil alana ayrılan Vadi Mudanya Evleri'nde yatay mimari hakim.

Hayalinizdeki sahil hayatını 4 mevsim tatil tadında sunan, Mudanya'nın kalbinde eşsiz lokasyonuyla ilk ve tek villa konseptiyle Vadi Mudanya Evleri’nde hayat buluyor. Şehir içindeki yoğun trafiğe girmeden,kolaylıkla ulaşabileceğiniz lokasyonu ile Mudanya’nın tam kalbinde, kent merkezine, Budo iskelesine, yeni yapılacak marina ve iskelelere 3 dk. yürüme mesafesinde tatil köyü anlayışıyla yaşayacağınız tek konut projesi olan Vadi Mudanya Evleri sizi yeni bir hayata davet ediyor.

Mudanya Yapı İnşaat Genel Koordinatörü Kenan Sülün; Uçsuz bucaksız yeşillikler içinde kurulan Vadi Mudanya Evleri’ni, yatay mimari yapısıyla doğaya hükmetmeden, doğayla dost bir anlayışla inşa ettiklerini belirtti. Ahşap ve taş işçiliğinin en iyi şekilde uygulandığı ok az katlı, bahçeli, dubleks dairelerin, sadece bir ev değil içinde hayatın olduğu bir yaşam vadettiğini sözlerine ekleyen Sülün, Vadi Mudanya’da yaşamak demek Mudanya’nın sahilinde uzun yürüyüşler yapmak, yeni marinada hayatın farklı lezzetlerini keşfetmek, her yere yürüyüş mesafesi kadar yakın olmak demektir, dedi.

Haberin Devamı

10.257 m2 alan üzerine kurulu olan Vadi Mudanya Evleri’nin %70i yeşil alan olarak planlanmıştır.72 seçkin ailenin yeni hayatlarına başlayacağı bu proje, Kafe ve restoran-Kreş-Yüzme havuzu-Açık ve Kapalı Çocuk Oyun Alanı-Otopark-Fitness-Sauna-Akıllı Ev Sistemi- 7/24 Güvenlik gibi zengin sosyal donatı alanları ile de dikkati çekiyor.