Gazete Vatan Logo

Uyuşturucu satıcısı, dernek başkanının oğlu çıktı!

Uyuşturucu operasyonunda şüpheli İsmail G.’nin polisin üzerine saldığı pitbull 8 kurşunla etkisiz hale getirildi. ‘Vurma oğlumu’ diye feryat eden İsmail G.’nin ‘Uyuşturucuyla Mücadele Derneği’ başkanının oğlu olduğu ortaya çıktı.

Uyuşturucu satıcısı, dernek başkanının oğlu çıktı!

İzmir Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri dün Ertuğrul Mahallesi’ndeki bir eve uyuşturucu operasyonu düzenledi. Uyuşturucu kullandığı ve sattığı iddia edilen İsmail G., polisleri karşısında görünce iddiaya göre pitbull cinsi köpeğinin tasmasını çıkartıp, ekiplere saldırttı. Bir polisi elinden ısıran köpek, diğer polislerin müdahalesiyle 8 kurşunla vurularak öldürüldü. Bu sırada İsmail G. ise “Vurma oğlumu” diyerek feryat etti. Yaşanan kısa süreli arbedenin ardından İsmail G., gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro’ya götürülen İsmail G.’nin, İzmir Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanı Mustafa G.’nin oğlu olduğu belirtildi. Polisin evdeki aramaları sürerken, köpek tarafından eli ısırılan polis memuru tedavisi için Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Dehşet anı

Uyuşturucu operasyonunda pitbull’un saldırısına uğrayan polisler, bir yandan şüphelileri yakalamaya çalışırken bir yandan da köpekten kurtulmaya çalıştı. Pitbull bir polisin elini ısırınca polisler ateş etmeye başladı. Bu sırada bir genç kadının köpeği kurtarmaya çalışması dikkat çekti.

Haberin Devamı