Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü dergi, Adriana Lima ile Metin Hara'nın ayrıldığını duyurdu

Ünlü dergi, Adriana Lima ile Metin Hara'nın ayrıldığını duyurdu

Türkiye’de çıkan ayrılık haberlerini paylaştıkları fotoğrafla yalanlayan Adriana Lima-Metin Hara çifti bu defa dünya basınının gündeminde! People Dergisi, bir buçuk yıldır beraber olan çiftin ayrıldığını duyurdu

Ünlü dergi, Adriana Lima ile Metin Hara'nın ayrıldığını duyurdu

Bir yılı aşkın süredir birlikte olan ve geçen yılın son haftalarında da aralarına bir soğukluk giren Metin Hara ile Adriana Lima hakkındaki iddialar bitmek bilmiyor.

Son olarak People Dergisi ve onu kaynak gösteren yabancı basın, aşkın bittiğini ileri sürdü.

2017 yılının yaz aylarından beri birlikte olan Hara ve Lima'nın yollarını ayırdığını duyuran dergi, çiftin aşkının kısa bir kronolojisini de verdi.

Başlarda ilişkinin çok iyi gittiği belirtilen haberde daha sonra Adriana Lima'nın 'Hanımlar siz kötü yetiştirilmiş erkekler için rehabilitasyon merkezi değilsiniz. Onu iyileştirmek, değiştirmek, ebeveynlik yapmak ya da yetiştirmek sizin göreviniz değil. Siz bir partner istiyorsunuz, proje değil' paylaşımına da yer verildi.

Bunun ardından Lima'nın sosyal medya hesabında Hara ile çekilen bütün pozlarını sildiğine de dikkat çekildi.

People Dergisi'nin haberinde Adriana Lima ile Loris Karius'un adının karıştığı iddialara da yer verildi. Ancak modelin bu iddiaları sert bir dille yalanladığı da belirtildi.

Haberin Devamı

Dergi haberinde Adriana Lima'nın sözcüsünün ise ayrılık iddialarını yalanladığını da belirtti.