Gazete Vatan Logo

Üniversiteye öğretim görevlileri alınacak! İşte gereken şartlar...

Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne; resmi gazetede yayımlanan ilanda öğretim görevlilerinin alınacağı bildirildi. İşte alınacak öğretim görevlileri ile ilgili bilgiler...

Üniversiteye öğretim görevlileri alınacak! İşte gereken şartlar...

Meslek Yüksekokulumuz aşağıda isimleri yazılı birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 31.Maddesi ile 09 Kasım 2018 tarihli, 30590 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan ve “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ”in ilgili maddeleri uyarınca unvanı ve nitelikleri belirtilen kadrolara Öğretim Görevlisi alınacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru için gerekli belge ve bilgilere meslek yüksekokulumuz web sayfası www.faruksarac.edu.tr den ulaşılabilir. (Başvuru belgeleri hiçbir şekilde iade edilmez.) Başvurular ilanın Resmi Gazete’de yayınlandığı tarihi takip eden 15 gün içerisinde Müdürlüğümüz İnsan Kaynakları Birimine şahsen yapılacaktır.(Elektronik posta ve kargo yoluyla yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.)

İşte alınacak öğretim görevlileri ile ilgili bilgiler;