Gazete Vatan Logo

Üniversiteler öğretim üyesi alıyor!

İstanbul Teknik Üniversitesi,Erciyes Üniversitesi ve Kafkas Üniversitesi kadrosuna akademik personel katıyor.

Üniversiteler öğretim üyesi alıyor!

Erciyes Üniversitesine, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde istihdam edilmek üzere giderleri özel bütçeden karşılanacak 40 Hemşire, 3 Sağlık Teknikeri,Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesinde istihdam edilmek üzere giderleri Diş Hekimliği Döner Sermaye gelirlerinden karşılanacak 2 Hemşire ve 1 Sağlık Teknikeri olmak üzere toplam 46 sözleşmeli personel alınacak.

Sağlık Uyg. ve Arş. Merkezinde çalışacak adayların Yükseköğretim Kurumlarının hemşirelik bölümünden veya hemşireliğe denk kabul edilen sağlık memurluğu lisans
programlarından mezun olması gerekiyor. Diş Hekimliği Fakültesinde istihdam edeceklerin ise Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının (Önlisans) Anestezi Teknikerliği programından mezun olması, Sağlık Bakanlığı onaylı veya üniversitelerin sürekli eğitim merkezleri tarafından düzenlenen en az 40 (kırk) saat süreli “Cerrahi Hastalarda Zor Havayolu Yönetimi ve Postoperatif Bakım” sertifikasına sahip olması gerekiyor.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞVURULAR ŞAHSEN YAPILACAK

Haberin Devamı

İTÜ 8 profesör,5 doçent,8 doktor öğretim üyesi olmak üzere 21 öğretim üyesi almak için ilan verdi. Müracaat süresi ilan tarihinden itibaren 15 gün olup,başvurular şahsen yapılacak.

Üniversitede; Denizcilik Fakültesi,Maden Fakültesi,Mimarlık Fakültesi,Bilişim Enstitüsü,Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü, Deprem Mühendisliği ve Afet Yönetimi Enstitüsü,Enerji Enstitüsü ve Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı gibi birçok bölüme öğretim üyesi alınacak.

İLAN İÇİN TIKLAYINIZ!

91 ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAK

Kafkas Üniversitesinin belirli bölümlerine 91 tane öğretim üyesi alınacak. Başvuru detayları Resmi Gazete'de yayınlandı. Adaylar, Profesör,doçent ve doktor öğretim üyesi kadroları için başvuru yapacak.

Adayların istenilen dosyaları Rektörlük Personel Daire Başkanlığına iletmesi gerekiyor. Başvuru süresi ilanın yayınlanma tarihinden itibaren 15 gün.

ADAYLARDAN İSTENENLER İÇİN TIKLAYINIZ