Gazete Vatan Logo

Uç rolleri oynamak istiyorum

Adını Sen Koy’da Özge karakterini canlandıran Tuğba Tutuğ, set stresiyle meditasyon ve resim yaparak başa çıktığını söylüyor.

Uç rolleri oynamak istiyorum

Adını Sen Koy dizisinde canlandırdığınız Özge karakterinden bahsedebilir misiniz?

Özge’nin başarılı olmak için yapmayacağı şey yok diyebiliriz. Çok azimli bir kız. Bazen bu azim kötü bir hırsa dönüşse de ipleri elinden hiç bırakmıyor, sonuna kadar gitme ve karar mekanizması çok güçlü. Bunun yanında sevmeye sevilmeye ihtiyacı olan biri. Ama sevmeyi saf bir cahillikle bilmiyor. Çünkü hiç fırsatı olmamış. Tüm hayatı iş ve başarı üzerine kurulu, anaç ve yaptıklarına rağmen çok vicdanlı bir kadın.

Günlük dizide çalışma koşulları nasıl, sizi zorluyor mu? Haftalık dizilerle kıyasladığınızda artı ve eksileri neler?

Günlük dizilerde çalışma temposu tabii ki daha yoğun ama her gün televizyonda olmak çok güzel. Ne kadar yoğun olunursa olunsun bünye alışıyor. Haftalık dizilere nazaran daha tempolu, daha hızlı, daha tansiyonlu diyebilirim.

Yüksek reytingli bir dizide olmak oyunculuk açısından size nasıl bir sorumluluk yüklüyor?

Oyunculuk bir iş değil bir yaşam biçimi. Hayatımızın her anında kaliteli yaşamak istiyorsak bulunduğumuz her platformda çıtayı yüksek tutmalıyız. Bu prensiple yaklaştığımız her proje yüksek bir sorumluluk ve kaliteyi beraberinde getirir.

Haberin Devamı

Daha yolun çok başındayım...

Genç bir oyuncusunuz ve yolun başındasınız, kurallarınız neler?
Daha çok yolun başındayım ve öğrenmem, deneyimlemem gereken çok şey var. Ama şu anki fikrim oyunculukla ilgili bir kural olmamalı.
Hangi isimlerin oyunculukları sizi etkiliyor?
En beğendiğim oyuncular Tilbe Saran, Nilüfer Açıkalın Sumru Yavrucuk, Çetin Tekindor son dönemlerde ise Gonca Vuslateri ve Seda Bakan.
Çoğu zaman rol seçmek gibi bir şansımız olmuyor
Oynamak istediğiniz bir rol var mı?
Derinliği olan tüm uç rolleri oynamak isterim. Kendimi tekrarlamak yerine farklı roller oynamak isterim. Çoğu zaman rol seçmek gibi bir şansımız olmuyor ama bir karakteri çalışırken gerçekçi boyutlarda ele almaya çalışıyorum. Bu rol kişisinin gerçek hayattan beslenmesi gerekiyor.
Set stresini resim ve mediyasyonla yeniyorum
Çok yorgun ve stresli anlar hepimizin hayatının gerçeği ve her kişinin kendi rahatlama alanını keşfetmesi gerekir ben daha çok meditasyon yaparak, yağlı boya yaparak ve film izleyerek ruhumu rahatlatıyorum.

Haberin Devamı