Gazete Vatan Logo

Twitter Snapchat'e özendi!

Twitter, Snapchat'inkine benzer bir video özelliği üzerinde çalışıyor olabilir!

Twitter Snapchat'e özendi!

Senenin başlarında, Twitter'ın kendi platformu üzerinde video paylaşımını kolaylaştırmak için bazı yöntemler üzerinde çalıştığına dair söylentiler duymuştuk. Şimdi ise, üç kaynağın CNBC'ye söylediğine göre kamera-odaklı bir özellik üzerinde çalışılıyor ve bu özellik, Snapchat'in Keşfet sekmesinde toplanan ve paylaşılan konum-temelli snap koleksiyonlarına benzer şekilde çalışabilir. CNBCE'nin kaynaklarına göre, Twitter'ın işlevi konum temelli fotoğraf ve videoları toplayacak ve bunları Twitter Moments ile birleştirecek, böylece önemli etkinlikler etrafında daha fazla bilgi koleksiyonu oluşacak.

Önemli bir nokta da, Twitter'ın genişletilmiş Moments özelliği için topladığı, kullanıcıların tweet'lediği fotoğraflar ve videoların arasına reklamcıların sponsorlu içerik yerleştirmesine izin verebilecek olması. Bu sayede Twitter, daha çok reklam verenin dikkatini çekebilir.

Özelliğin gerçekten çıkıp çıkamayacağı veya ne zaman çıkacağı bilinmiyor. Kaynakların söylediğine göre, özellik şu an ilk geliştirme aşamalarında.
Twitter, geçen sene boyunca giderek daha çok videoya odaklanmıştı. Platform, sık sık canlı spor içeriği sunmanın yanında şovlar ve yerel haberler de sundu.
Kaynak: Chip

Haberin Devamı