Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 15 Aralık Cuma

15 Aralık Cuma günü TV8 yayın akışı, 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile güne başlıyor. Sağlıklı yaşama dair tüyoların verildiği programa uzman doktorlar da katılıyor. Güne dolu dolu bir başlangıç yapmak ve sağlıklı yaşama dair detaylı bilgiler öğrenmek istiyorsanız sakın bu sağlık programını kaçırmayın! Akşam kuşağında ise 20:00’da “Güldür Güldür” adlı eğlencenin kıran kırana devam ettiği renkli program sizlerle olacak. Komedi tufanı programı Cuma akşamı ailenizle birlikte seyrederek mutlu bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için de haberimiz okumaya devam edebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 15 Aralık Cuma

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programını seyredebilme şansı bulacaksınız. Hemen ardından 08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı komedi programı ile yayın akışı hız kesmeden devam ediyor. Eğlenceli ve komedi dolu programları seviyorsanız mutlaka seyredin.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 09:15’i gösterdiğinde “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi film ekranlara yansıyor. Sevilen çizgi filmi, güne erken başlayan çocuklarınıza açabilir ve renkli bir TV keyfi yapmalarına yardımcı olabilirsiniz. Çizgi filmin hemen ardından 09:30’da “Gel Konuşalım”adlı magazin programı ekranlardaki yerini alıyor. Hakan Ural ve Seda Akgül ortaklığı ile sunulan eğlence dolu programda, magazin dünyasının en sıcak gelişmeleriyle baş başa kalacaksınız. Canlı yayına geçen ve heyecan dolu dakikalar yaşatan magazin programı ile TV saatinizi daha dinamik hale getirebilirsiniz. Magazin dünyasının gündemine oturmuş en sıcak gelişmeler, detaylı şekilde masaya yatırılıyor ve çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor.

Haberin Devamı

12:45’de “Yemekteyiz” adlı yemek programı ekranlarınızda… Hafta finali yapan programın kazananı kim olacak? Nefeslerin şimdiden tutulmaya başladı. Heyecan dolu anlar yaşatan yemek programında bugün Onur Büyüktopçu haftanın kazananına büyük ödülü taktim ediyor. Saatler 16:15’i gösterdiğinde “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı ekranlardaki yerini alıyor. Faili meçhul cinayetler ve yıllar boyu tek bir izine dahi rastlanılmayan kayıplar… Yürek burkan pek çok acı olay, bu canlı yayın programında tartışılıyor, güçlü muhabir kadrosu ile araştırılıp gerçeklerle yüzleştiriliyor.

20:00’da “Güldür Güldür” adlı eğlence dolu program ile keyifli bir akşama hazır olun. Komedi dolu anlar yaşatan program ile eğlenceli anların tadını doyasıya yaşayabileceksiniz. 00:15’de “Yemekteyiz” adlı yemek programının tekrarı sevenleri için bir kez daha ekranlara geliyor. 02:15’de “Gerçeğin Peşinde”, 04:15’de “Gel Konuşalım” adlı iki programın tekrar bölümü yayın akışında dikkati çekiyor.

Haberin Devamı