Gazete Vatan Logo

TÜRKSAT erotik kanallara acımadı!

Erotik içerikli yayın yapan 8 TV kanalı kapatıldı

Erotik içerikli sohbetler için mesaj yayınlayıp, cinsel ürünlerin satışını yapan 8 TV kanalı kapatıldı. RTÜK bu TV’lerde ilgili Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna başvurarak izinsiz olarak yurtdışından yayın yapan ve lisans almayan 8 TV kanalının TÜRKSAT aracılığıyla yaptığı yayınların durdurulmasını istedi.

RTÜK’ün belirlemelerine göre kapatılan kuruluşlardan EZGİ TV’de ‘’Olgun, cesur bayanlar, sıcacık bir sohbete varsan ben Okan. Yaş 32. Adım Poyraz, 1.80 boyunda, 85 kilo, esmer, yeşil gözlü, şişman, zayıf, dul fark etmez, yaş 18-60'a kadar bakımlı bayanları bekliyorum’’ gibi mesajlar yayınlandı.

MAX CLUB TV’de ise, ‘’Bayan yaz 3707’ye gönder, Yüzde 100 canlı sohbet’’ mesajları yer aldı. PLUS MUSİC TV’de de ‘’Geciktirici Sprey Geceleriniz Uzun Olsun, Günde 7 santim Büyük Düşünen Erkeklere Özel”, “Bayan İstek Arttırıcı Aşk Damlası" biçiminde reklamlar yayınlandı. KİNG TV adlı kanalda da ‘’ZEVK yaz boşluk bırak 3737'ye GÖNDER" yazısı ve mesaj gönderen kişilerin isimleri ve cep telefonu numaraları yayınlandı.

FLY TV’de de ‘’ASK yaz, boşluk bırak, ilini, adını, numaranı yaz, 4788'e gönder, Yüzde 100 sımsıcak canlı sohbet’’ mesajları yer aldı. MUSİC TÜRK TV ise, canlı sohbet mesajları ile cinsel içerikli, ürünlerin pazarlaması yapıldı. MELODY TV ile MİXX TV’de de ‘’Yüzde yüz sımsıcak canlı sohbet, Geciktirici sprey, Aşk damlası, Bayan istek arttırıcı ‘’ ürünlerinin reklamları yapıldı.

(gazeteport)

Haberin Devamı