Gazete Vatan Logo

Türkiye’nin en gözde beachleri

Bodrum ve Çeşme plajları yenilenen dekorasyonu ve mutfaklarıyla misafirlerini ağırlıyor. Happy hour partileri, gösterişli locarıyla birbiriyle yarışan beachlere giriş 50 ile 200 lira arasında değişiyor.

Türkiye’nin en gözde beachleri

Nikki Beach

Tekne sahipleri için özel iskelesi var

Bodrum’un güneyinde Torba’da yer alan Nikki Beach tekne sahipleri için tasarlanmış özel iskeleleri, tertemiz deniziyle dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra, gelenekselleşmiş etkinlikleriyle eğlenceyi Bodrum’da bu yaz da hep dorukta tutmayı planlıyor. “Gün batımı” kutlamaları, “Ladies Tuesdays”, “Rose Fridays”, “Amazing Sundays”, “Deluxe havuz partileri” ile Bodrum’da fark yaratıyor. Sürpriz ev sahibi ve konuk DJ’lerle kesintisiz eğlence sunan beach girişleri hafta içi 150, hafta sonu ise 200 TL. Kokteyller ise 65 TL’den başlıyor.

Fly-Inn Beach

Renkli parti mekanı

Çeşme’de her sezonun favorisi, unutulmaz partileriyle tatilcilerin göz bebeği Fly Inn Beach, 7’den 70’e herkesin keyif aldığı lezzetleri, eğlenceyi, müzikleri tek bir çatı altında buluşturuyor. 2500 kişi kapasiteli bu beach club’a giriş, kişi başı 70 TL. Beachte saat 17.00’den sonra ünlü isimlerin sahne aldığı happy hourlar başlıyor.

Xuma

Konser ve festivallerin vazgeçilmez adresi

Yalıkavak’ta bulunan Xuma beache giriş fiyatı 100 TL. Bu yıl da Bodrum’un müzik, sanat, gastronomi meraklılarını buluşturuyor. 480 kişi kapasiteli sahili, deniz kıyısındaki geniş bahçesi, konser ve etkinlik alanı Gypset’in yanı sıra wellness’ta büyük değişimle yaz boyunca Sound Healing yapıyor olacak. Bu yıl da Xuma’ya özel konserler ve festivaller devam ediyor. 4 Ağustos’ta yapılacak Unplugged Music Festival’i dolayısıyla giriş fiyatları 150 TL oluyor.

Haberin Devamı

Sole Mare Beach

Gündüz beach gece club hizmeti

Meşhur Çeşme rüzgarlarına kapalı Aya Yorgi koyunda yer alıyor. 1500 kişi kapasiteli beach club’a giriş ücreti bir içecek dahil olarak hafta içi 65 TL. Mönüde İtalyan mutfağının lezzetleri, barında ise özel karışımlar yer alıyor. Gündüz beach, gece club olarak faaliyetini sürdürüyor. Cumartesi günleri Murat Dalkılıç’ın sahne aldığı happy hourlara katılmak isteyenlere giriş ücreti 150 TL oluyor.

Tren Beach

Eğlencenin en popüler adreslerinden

Tren Beach Club Bodrum Yalıkavak’ta hizmet veriyor. Yaz boyunca sürpriz sanatçıların sahne alacağı Tren Beach Club Yalıkavak, bu yaz eğlencenin Bodrum’daki adreslerinden biri. 1500 kişilik Beach’i, 750 kişilik happy hour alanı ve iskelesiyle sınırsız eğlence imkanı sunuyor. Girişler kişi başı 100 TL. Pizza ve hamburger 44, makarna ve salatalar 31-42 TL arası.

Haberin Devamı

Serafina Mare

Happy hourları çok keyifli geçiyor

Bodrum’un en gözde koylarından Gündoğan’da Seba Küçükbük Evleri’nde bu sezon hizmet vermeye başlayan Serafina hem restoran hem de beach olarak misafirlerini ağırlıyor. Beach giriş ücreti, hafta içi 150 TL, hafta sonu 200TL. En çok tercih edilen yiyeceklerin başında fiyatı 45-94 TL arası olan pizza ve pide geliyor. Şarap ve kokteyllerin fiyatı size 45’le 75 arasında değişiyor. Şarap şişe fiyatı ise 135 TL ile 600 TL arasında. 150 kişilik beach her cumartesi Doğuş Çabakçor eşiliğinde happy hourlarla eğlenceli anlar yaşatıyor.

Flamme Beach

Giriş ücretsiz ama harcama yüksek

Göltürkbükü’nde bulunan Flamm Beach’e girişler ücretsiz ama içeride kişi başı minimum 140 TL’lik harcama yapmak zorundasınız. 300 kişilik beachte happy hour düzenlenmiyor.

Haberin Devamı

X-Beach

Sezonun en iddialısı

Yalıkavak’ta Highlight Otel’in içinde yer alan X-Beach yine çok iddialı. 500 kişilik mavi bayraklı bir plaja sahip mekana giriş için hafta içi 120 TL, hafta sonu ise 150 TL ödemeniz gerekiyor. Jet ski, fly fish, hamburger ve water buggy serinlerken eğleneceğiniz aktiviteler.