Eğlence dolu bir güne hazırlanın

Eğlence dolu bir güne hazırlanın

Bugün bayram... Her günleri bayram şenliğinde geçsin diye dünyada sadece ülkemizde çocuklara armağan edilmiş bir bayram... Tabii uğrunda bedel ödemeden kazandığımız birçok şey gibi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na da yeterince sahip çıkamadık. Çocukluğumuzda bambaşka heyecanlarla uyandığımız 23 Nisan’lar bizim çocuklarımız için ne yazık ki aynı sevince ve coşkuya neden olmuyor. Kutlamalar artık okul salonlarına hapsoldu. Yine de bugünün bayram olduğunu unutmayalım ve çocuklarımızı onlar için düzenlenen etkinliklerden birine götürelim. İşte bazı alternatifler...

Chicco 23 Nisan Olimpiyatları ile Kemer Country Club’ta kutlamaya hazır mısınız?

Chicco 23 Nisan Olimpiyatları Çocuk Şenliği ile Kemer Country Club’ta tam bir bayram havası esiyor. Ailelerin ve çocukların kulübü Kemer Country Club ile çocuk markasında sektörün önde gelen isimlerinden ve her şeyden önce bebeklerin ve çocukların mutluluğunu esas alan misyonuyla Chicco, yine çocukların mutluluğu için bugün düzenlenen çocuk şenliği için birbirinden eğlenceli ve sürprizlerle dolu etkinliklerin yer aldığı bir program hazırladı. Büyükler için doğada yürüyüş ve oturma alanları, leziz yemekler sunulurken, çocuklara da workshoplar, bisiklet parkurları, futbol ve şişme oyun parkurlarından midillilere kadar uzanan rengarenk bir panayır düzenleniyor.

Haberin Devamı

Dünyanın macerası Vialand Tema Park’ta

Vialand Tema Park, yeni şovlar, macera ve eğlence dolu bir gün için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın vazgeçilmez adresleri arasında olacak. Bu yıl Cartoon Network kanalının sevilen karakterleri de Vialand Tema Park’ta misafirlerle buluşacak. Gumball, The Powerpuff Girls, Adventure Time gibi ikon programların en sevilen karakterleri her gün minik izleyicilere gösteriler sunacak.

Adrenalini yükseltin

Bu yılki 23 Nisan’ı ağaçlar arasında hoplaya zıplaya kutlamaya var mısınız? Maslak UNIQ İstanbul’daki Xtrem Aventures, şehrin içinde herkese açık bir macera parkı. Xtrem Aventures içerisinde 20 oyun parkuru, 8 yaş üstü ve yetişkinler için ip parkurları gibi her yaş grubuna hitap eden farklı oyun alanları var. Yine Tadında Anadolu ve Zeytin Çekirdeği işbirliğiyle “Ahşap Oyuncak Yapma ve Boyama” etkinliği tüm çocuklara açık.

Haberin Devamı

Akbank Sanat’tan çocuklara özel atölyeler

Akbank Sanat, yaratıcı atölye çalışmaları ile çocukları sanatın büyülü dünyasıyla buluşturmaya devam ediyor. Konusunda uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen atölyelerde çocuklar keyifli vakit geçirirken, sanatla iç içe olarak kendi yeteneklerini keşfediyor ve yepyeni bir dünyanın kapılarını aralıyor. 7-14 yaş çocuklar için düzenlenen Oyuncak Heykel Atölyesi’nde hayal güçlerini heykellere dönüştürecek.

Atölye 26 Nisan Salı günü saat: 16.00-17.15 arasınd Bilet fiyatı 10 TL. 6-12 yaş çocuklar için düzenlenen Ailece Mozaik Atölyesi’nde ise “Millefiori” tekniği ile birbirinden renkli ve yaratıcı mozaikler hazırlayabilir, çocuğunuz ile birlikte hem eğitici hem de eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Atölye 26 Nisan Salı günü saat: 17:30-18:45 Bilet fiyatı 20 TL)

Haberin Devamı

Slava’nın Masalsı Şovu Zorlu PSM’de başladı!

Dünyanın en önemli palyaçolarından Slava Polunin’in 7’den 77’ye herkese hitap eden aile show’u “Slava’s Snowshow”, yoğun ilginin ardından bugün ve yarın da Zorlu PSM’de olacak. 70’li yıllarda kültürel bir ikon haline gelen efsanevi palyaço Slava Polunin’in nefes kesen gösterisinde kar fırtınası ile mücadele edeceksiniz. Gösteri bugün saat 15:00 ve 20:00, yarın 14:00 ve 18:00’da. Biletler 140 TL, 110 TL, 75 TL.

“Dünya İçin Hayallerim Var”

İstanbul Modern, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenlediği 11’inci Çocuk Şenliği ile çocuklara “Dünya İçin Hayallerim Var” adlı programı armağan ediyor. Garanti Bankası’nın eğitim sponsorluğu, Ülker ve Faber-Castell’in katkılarıyla 19-24 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenen şenliğe 4-12 yaş arası çocuklar ücretsiz olarak katılacak. Program bugün ve yarın saat 10.00 ile 16.30 arasında.

DİĞER YENİ YAZILAR