Çocukla keyifli tatil yapılır mı?

Çocuklu aileler tatil planı yaparken seçenekleri iyi incelemeli. Aksi halde onların bitmez tükenmez istekleri sizi bezdirebilir. Çocuk kulüpleriyle küçük misafirlerinin de her türlü ihtiyacını karşılayan çocuk dostu oteller iyi bir alternatif olabilir.

Çocukla tatil fikri her zaman biraz strese neden olur. Malum çocukların nerede, ne zaman, ne isteyeceği belli olmaz. Bir de hastalık var, sağlık var gibi acil durumlar eklenince çocukla çıkalacak tatil ile ilgili dört dörtlük düşünmek gerekiyor. Durum böyle olunca da her şey dahil konseptli, çocuk kulübü olan oteller ön plana çıkıyor. Türkiye’de çocuk dostu otel konseptinin öncülerinden olan Ela Quality Resort Belek’te çocuklu aileler için her şey düşünülmüş.

Bünyesindeki Everland Q çocuk kulübü ile 0- 17 yaş grubu çocuklara özel hizmetler veren Ela Quality Resort Belek’te minikler, otele girdikleri andan itibaren kendilerini önemli ve özel hissediyor. Tatillerine ‘Çocuk Resepsiyonu’nda karşılanarak başlayan minikler, gündüz ve gece aktiviteleri ile tatil boyunca ailelerine ihtiyaç duymadan keyifli vakit geçiriyor.

Everland Q’da 0-3 yaş arası bebek odası, sinema odası, lego odası, top havuzu ile gündüz ve akşam aktivitelerinin yapıldığı geniş bahçede çocuklar gönüllerince eğleniyor. Ayrıca spordan tiyatroya, eğitimden beslenmeye kadar tüm yaş gruplarındaki çocuklara yönelik özel hizmetler veriliyor.

Haberin Devamı

Çocukla keyifli tatil yapılır mı

Bir değil, iki çocuk ücretsiz

Otel, 0-12 yaş arasında iki çocuk için ücretsiz tatil kampanyası ile anne ve babalara büyük kolaylık sağlıyor.Her yaş grubunun beklentisine uygun aktivite ve eğlence imkanlarının bulunabileceği otelde fiziksel aktivitelerin yanı sıra sanatsal aktivitelere de önem veriliyor. Gece 23.00’a kadar hizmet veren çocuk kulubü anne babaların kendilerine vakit ayırıp başbaşa vakit geçirmesine imkan sağlıyor.

Göl evlerinde, havuzunuz ve iskeleniz size özel

Sadece çocukları değil, büyükleri de düşünen otel, sessizlik ve dinginlik arayanlar için Göl Evleri’nde sakin bir tatil imkânı sunuyor. Otel içerisinde sessiz havuz bölgesindeki, havuza paralel uzanan ve iki katlı villalardan oluşan Göl Evleri’nde, size özel havuzunuz ve iskeleniz bulunuyor.

SPA’da yorgunluğunuzu atın

Ela Quality Resort Belek’in SPA’sı Ab-ı Zen Spa & Rituals Lounge yorgunluğunu atıp rahatlamak isteyenler için Türk hamamından masaja, cilt bakımına kadar birçok alternatif sunuyor. Hizmet anlayışını ve kalitesini, Avrupa’da kabul edilen SPA kalite standardı olan Europespa Well sertifikası ile belgeleyen ve Ab-ı Zen Spa, kullandığı yüzde 100 organik ve naturel ürünlerle 160 farklı bakım ve masaj hizmeti vererek, misafirlerini baştan aşağı yenilenecekleri bir yolculuğa çıkarıyor.

Haberin Devamı

Dünya mutfakları bir arada

Mutfak hizmetleri ile Türkiye ve dünyada çok sayıda mükemmeliyet ödülünün sahibi olan otel; Osmanlı mutfağı füzyon anlayışıyla yepyeni lezzetlere kapı açıyor. İtalyan, Fransız, Meksika, Japon, Ege ve Balık konseptli A’la Carte restoranlarıyla misafirlerinin damaklarında unutulmaz tatlar bırakıyor.

Sadakat kartınız olsun

7’den 70’e herkesin beklentilerine karşılık vermek için tüm ayrıntıları düşünen Ela Quality Resort Belek, yeni dönemde uygulayacağı “Sadakat Kart” ile sürekli gelen misafirlerine özel tatil imkanları sunmaya hazırlanıyor. Otel 583 odası, 270 metre kumsalı, bin 100 metrekarelik iskelesi, 110 bin metrekarelik yeşil alanıyla doğa tutkunları için de güzel bir alternatif.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR