Anneler Günü kutlu olsun

Yarın Anneler Günü... Annemize daha sıkı sarılmamız, hayatımızdaki önemiyle ilgili düşünmemiz için küçük bir hatırlatma benim için Anneler Günü. Onun değerinin hiçbir şey ile ölçülemeyecek olduğunu bilsek de annemizi mutlu etmenin, daha fazla vakit geçirmenin, sevincimizi paylaşmanın yollarını aramalıyız. Ama günlük koşuşturma telaş içinde belki de ilk ihmal ettiklerimiz annelerimiz oluyor.

Vodafone'nun bu yıl Anneler Günü, için hazırladığı reklam filmi "Arayan annense aç" diyerek birçoğumuzu kendimizle yüzleştirip duyguladırdı. Gerçekten de “Anneler böyle yapmaz, sessize almaz, görmezden gelmez." O zaman yarın en azından yanlarına gidemiyorsak bile onları mutlaka telefon ile arayalım. Vodafone Anneler Günü boyunca her yöne 30 dakika konuşma hediye edilirken, çeşitli cihaz ve markalarda yüzde 60’a varan indirim sunuyor. Yarın için programınızı şimdiden yapın. İşte anneniz ve çocuğunuzla birlikte eğlenip keyifli zaman geçireceğiniz bazı alternatifler. Tabii küçük bir hediyeyi de unutmayın.

Haberin Devamı

Güne keyifli bir brunch ile başlayın

Mövenpick Hotel Istanbul, Anneler Günü’nde canlı piyano müziği ve çocuklara özel pasta süsleme kursunun yer aldığı sürprizlerle dolu bir brunch programı hazırladı.

AzzuR Restaurant’ta 12.00 - 15.00 arasında gerçekleştirilecek brunch'ta Türk kahvaltılık çeşitlerinin yanı sıra Akdeniz mutfağından seçkin örnekler, leziz suşiler ve dünyaca ünlü Mövenpick dondurmaları gibi lezzetlerin tadını çıkarabilirsiniz. Kişi başı KDV dahil 135 TL olan brunch, 0-6 yaş arası çocuklara ücretsiz, 7-12 yaş çocuklara yüzde 50 indirimli.

Madame Tussauds’da yıldızlara dokunun

İstanbul’un en keyifli üç merkezi Legoland Discovery Centre İstanbul, Madame Tussauds İstanbul ve Sea Life İstanbul’da Anneler Günü’nde tüm annelerin biletleri yüzde 50 indirimli olacak. Sea Life'da ailece su altı dünyasını keşfedip, Madame Tussauds İstanbul'da yıldızlara dokunabilirsiniz.

Kidzmonda’da eğlenip aktivitelere katılın

Türkiye’nin ilk çocuk şehri Trump AVM'deki KidzMondo’da Anneler Günü’ne özel haftasonu tüm annelere, anneannelere, babaannelere giriş ücretsiz. Üstelik anneler çocuklarıyla birlikte aktivitelere katılıp meslekleri de deneyimleyebilecekler. Kampanya, KidzMondo’nun web sitesinden (www.kidzmondoistanbul.com) yapılan online satışlarda da geçerli olacak.

Haberin Devamı

İstanbul Akvaryum’da maceraya katılın

Dünyanın en büyük tematik akvaryumu, İstanbul Akvaryum, aileleri Anneler Günü’nde farklı dünyaları keşfetmeye davet ediyor. Anneler Günü’ne özel, İstanbul Akvaryum 14 Mayıs- 14 Haziran tarihleri arasında yetişkinler için yıllık kartı 125 TL yerine 99 TL’ye, çocuklar için yıllık kartı ise 95 TL yerine 69 TL’ye sunuyor. 17 bin kara ve deniz canlısına ev sahipliği yapan İstanbul Akvaryum, ziyaretçilerine dev köpekbalıkları, vatozlar, timsahlar ve Guiness rekorlar kitabına girmiş dünyanın en büyük kemirgenleri kapibaralar ile tanıştırıyor.

Hediyelerle mutlu edin

Boyner, Anneler Günü’ne özel 14 Mayıs'a kadar yapacağınız 300 TL’lik alışverişe 100 TL hediye çeki ile Boynerleme fırsatı sizi bekliyor. Üstelik Axess ve Card Finans’a özel 9 taksit ve Hopililere özel sürprizlerle.

Haberin Devamı

Ayrıca dünyaca ünlü kozmetik markalarından yapılacak her 250 TL’lik alışverişe anında 75 TL indirim sunuluyor. 100 TL lik hediye çeki ise 300 TL’lik kozmetik dışı alışverişlerde kullanılabiliyor.

Tefal’den yüzde 30 indirim

Tefal, annelerin evde en çok ihtiyaç duydukları küçük ev aletlerinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Sağlıklı yemeklerin uzmanı Actifry’dan Titanium Expertise tava tencere serisine kadar pek çok üründe yüzde 30’a varan indirimler mevcut.

DİĞER YENİ YAZILAR