Bir Madrid düğünü - 1

Biri Venezuela’da, biri Türkiye’de doğdu... Bu güzel ülkelerde büyüdüler, okullara gittiler, tatillere çıktılar. Dünyayı, ülkelerini, ailelerini, arkadaşlarını çok sevdiler. Sonra farklı eğitim, yaşam, meslek deneyimleri istediler.

Bir Madrid düğünü - 1

Mariella ve Barış kısa pantalonlu çocuklarken, yollarının kesişmesinin, birbirlerine aşık olmalarının, evlenmelerindeki olasılığı neydi acaba? İmkansız değildi belki ama hayli şaşırtıcı rakam. Çok hoş, çok nadir ve neredeyse bir olasılık mucizesine kadir bir öykü onlarınki... İkisinin o coşkulu, tutkulu tabiatlarının toprak anası İspanya’da Madrid’de düğünleri. Hepimiz çok heyecanlıyız. Büyük bir sevinçle, sevgiyle...

Bir Madrid düğünü - 1

Tüm kalbimizle hazırlanıyoruz

Ve ben, bu Madrid düğününü moda, trend, styling ekseninde sizlerle paylaşmak istedim. Hem yurt dışı düğününü hem de Madrid sokak modasını, trendleri, tasarım ürünlerini aktarmaya çalışacağım. Geçirdiğimiz sıkıntıların içine güneş gibi doğdu bu düğün. Umut verdi hepimize... Uluslararası boyutu da aslında hepimizin birbirimize ne kadar yakın olduğumuzu bir kez daha bize hatırlattı. Herzamanki gibi barış, huzur, sevgi diliyorum hem güzel ülkemize hem dünyaya hem sevgili çocuklar Mariela ve Barış’a...

Haberin Devamı

Şimdi stylinglerinde katkım olan düğün kıyafetlerine bir göz atalım.

- Tülay Karaağaç: Ben, siyah bir Fransız korsajı ve boyu bileklerimde olan siyah ipek tül bir etek giyeceğim. Kostümün yıldızını korsaj olarak belirledim. Buna göre; siyah pırlanta küpe ve kolye, yüksek topuklu siyah Valentino ayakkabılar, siyah bir clutch, uzun ve düz saç tasarımı, siyah bordo oje, koyu kırmızı ruj, füme göz makyajı ve Chanel’in Chance’ıyla stylingi tamamlayacağım.

- Deniz’im (damadın kız kardeşi): Mor, kendi renginden taşlı, iki parçadan oluşan elbise. V ön ve arka yakalı, göğüs altı karın açıkta kalacak şekilde tasarlanmış üst ve mor, ipek şifon, kloş, uzun etek, bilekten bağlı, tek bantlı topuklu ayakkabılar, Aquamarin taşlı, minik küpeler ve tek taş, aquamarin takım kolye, Jimmmy Choo parfüm.

- Damadın babası: Siyah smokin, beyaz smokin gömleği, kol düğmeleri, George Hogg siyah ayakkabılar.

Haberin Devamı

- Damadın babaannesi Mediha Hanım: Limon küfü, kol ve yakalarında aynı renklerde taşlardan şeritler olan uzun, zarif bir elbise, sandıktan çıkan özel takılar.

- Damadın halası Nihal: Kruvaze, maskülen, ipek krep elbise, siyah stilettolar, siyah gece çantası, rose altın takılar.

- Deniz (damadın kuzeni): Nar çiçeği, straplez, uzun elbise, lame ayakkabılar, nar çiçeği rengi, çiçek desenli ipek şifon kol bileği fları.

- Nesrin (aile dostu ve damadın yakını) Lacivert girik kol, kruvaze smokin yelek, lacivert skinny, ipek saten pantolon.

- Meltem (aile dostu ve arkadaşımız) Siyah küçük elbise, siyah bantlı ayakkabı, siyah clutch, özel tasarım minimalist takılar.

- Cem (Deniz’in arkadaşı, genç davetli): Buz mavisi smokin, ata yaka beyaz gömlek, George Heogg ayakkabılar.

Düğün şarkıları ne olur diye düşünüyorum. Herhalde ortak dil İngilizce bir parça olur. Benim kulağımda çok sevdiğim Mendelson’un ‘Düğün Marşı’ çalıyor gümbür gümbür...

Haberin Devamı

Ne olursa olsun, müziğin o evrensel sihiri bütün düğünlere mutluluk hediyesi olsun... Sevgilerimle...

Bir Madrid düğünü - 1

DİĞER YENİ YAZILAR