Yıl sonu kitapları

Bu yılın da bitmesine az kaldı. Tam da kitaplarla kendimizi gözden geçirme ve hayal kurma zamanı...

Yıl sonu kitapları

Patronla başa çıkın!

Lee G. Bolman ve Joan V. Gallos’un kitabı “Bağlılık”, hayatla, işle, patronlarla; kısacası zorluklarla başa çıkmanın formülünü veriyor okurlara. Kitap, yetenekli bir yöneticinin yeni işinde baskıcı bir patronla ve başarısız bir ekiple nasıl baş edeceğini içeren ilginç bir iş hikâyesini anlatan kitap, esler vererek, önemli noktaları vurgularken, teşhis edici durumları ve ilişki becerilerini güçlendirmenin yollarının altını çiziyor.

İnsanlara güvenmenin, iş dünyasında onlarla samimi ve sahici ilişkiler kurmanın son derece zor olduğu bu dönemde ilişkileri sağlam zeminlere oturtmak ve kalıcı hale getirmek için ihtiyacımız olan püf noktaları bize gümüş tepside sunuyor.

Zor zamanların insanlarıyız. Bağlılık, Özellikle iş hayatına yeni atılacakları yakından ilgilendiriyor.

Yıl sonu kitapları

Hayal kuranlara...

“Arkadaşlarımın yaptığı gibi okuldan çıkar çıkmaz kitaplarımı bir köşeye atmazdım. Bilgimi geliştirmek için bol bol okurdum. Bu yüzden her konu hakkında az ya da çok fikir sahibi oldum. Her bilgiyi sorguluyordum.

Haberin Devamı

Sorgulamak, hiçbir şeyi kabul etmemek anlamına gelmez. Öğrendiğim bütün yeni bilgileri sorgulamaya devam ettim. Zavallı beynim neredeyse bir savaş meydanına dönmüştü. Ta ki o güne kadar... Aynalı Baba karşıma çıktığından beri herkesin hayal sandığı bir dünyanın ziyaretçisi oldum...”

Şehbenderzade Filibeli Ahmed Hilmi’nin kitabı Amak-ı Hayal, kahramanı Raci’nin aklındaki sorulara cevap bulma çabasının hikayesi. Bu alanda yazmak zordur; çünkü gençler sınırsız biçimde hisseden ve her sorusuna amansız biçimde cevap arayanlardır.

“Önemli olan soru sormak mı, yoksa doğru ve nitelikli soruları bulmak mı?” sorusuna da cevap veren hikayede emin olun Raci’yle çok hoş bir yolculuğa çıkacaksınız.

Yıl sonu kitapları

Aşık olduğunda yazmak istiyor insan

Biraz günlük, biraz deneme, çokça şiir… “Birini Pencere Kenarına Çiçek Koyacak Kadar Sevmek Lazım”, böyle bir kitap işte… Kemal Hamamcıoğlu’nun kitabı kısa sürede çok sayıda okura ulaşmıştır diye düşünüyorum. Aşk, her daim okunur, yazılır çünkü. Yazılanlar merak edilir, her kalemde okur, kendisiyle yazar arasında ortak bir payda arar aşk üzerine. Bulursa rahatlar. Bu kitap, ortak paydaya çok çabuk ulaşmanızı sağlayacak kadar samimi, doğal ve farklı… Değişik, bir kitap okumak istiyorsanız hemen alın ve başlayın.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR