Gazete Vatan Logo

Tiflis’teki Türk konut projesinde satış rekoru!

Tiflis’teki Türk konut projesinde satış rekoru!

Gürcistan’daki Türk sermayeli inşaat şirketi Maqro Construction, Tiflis’teki yeni konut projesinde satış rekoru kırdı. Ülkede pek çok ilklere imza atan, 1772 konutluk dev projenin birinci etabındaki konutların yarısı 1 hafta içinde satıldı. 250 dolarlık aylık taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunan projenin başarısında, yatırımda hızlı kazandıran formülünün payı bulunuyor.

İnşaat şirketi Maqro Construction, Gürcistan’a 1772 konuttan oluşan büyük ve yepyeni bir konut projesi kazandırıyor. İki hafta önce Tiflis’te lansmanı yapılan proje, bünyesinde okul, havuz ve pek çok sosyal etkinlik alanlarını bulundurması gibi Gürcistan gayrimenkul sektörü açısından pek çok ilke imza atıyor. Gayrimenkulde kira geliri ile amortisman süresini 7 yıla kadar indirme iddiasındaki proje, sunduğu yaşam ve yatırım fırsatları nedeniyle Gürcistan konut pazarı için rekor sayılabilecek bir satış başarısına da sahip oldu.

115 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen projenin birinci etabındaki konutların yüzde 50’si 1 hafta içinde sahibini buldu. Green Diamond projesinin satışa çıkan ilk etabında 731 konut bulunuyor.

Haberin Devamı

Tanıtım filminde, Gürcistan’ın sevilen futbolcu ikiz kardeşleri Arçi ve Şota Arveladze’nin rol aldığı Green Diamond projesinin lansmanı, Tiflis’teki satış ofisinde 28 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen bir partiyle gerçekleştirildi.

Doğu Avrupa’nın Eşsiz Projesi

Ekolojik ortamı ile eşsiz olan Green Diamond projesi, Tiflis’te yeni yapılan olimpiyat tesislerine yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Ayrıca yeni yapılmakta olan İleri Teknoloji Üniversitesi yerleşkesine de komşu arazide yükselen Green Diamond projesi, özellikleri itibariyle Doğu Avrupa’daki yegane mega projesi olarak nitelendiriliyor.