Gazete Vatan Logo

Tekne turuna çıktılar varilde ceset buldular

Bartın’da, 15 gün önce kaybolan manav Şükrü Kesgin’in (35) bacakları kesilerek varilin içine konulup ırmağa atılmış cesedi bulundu. Irmakta yüzen varil ve cesedi tekne turu yapanlar görüp polise haber verdi

Tekne turuna çıktılar varilde ceset buldular

Bartın’da pazar yerinde manavda çalışan Şükrü Kesgin, 15 gün önce kayboldu. Kesgin’e ulaşamayan ailesi, polise başvurdu. Yapılan aramalara rağmen Şükrü Kesgin bulunamadı. Dün sabah saatlerinde kentteki Bartın Irmağı’nda tekne turu yapan vatandaşlar, Orduyeri Köprüsü altında varilin içinde bir ceset gördü. Teknede bulunanlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Ekipler, kötü kokuların yayıldığı varildeki cesedi sudan çıkarmak için tekneyle yanına gitti. Varil, yaklaşık 200 metre uzaklıktaki Yalı mevkiine getirildi, ardından kıyıda bulunan vince bağlanarak sudan çıkarıldı.

Polisin yaptığı incelemede, kayıp Şükrü Kesgin’e ait olduğu tespit edilen cesedin bacaklarının dizlerinin altından kesilmiş olduğu belirlendi. Kesilen bacakların da varilde olmadığı görüldü. Cinayetle ilgili olarak H.G. ve S.A. gözaltına alındı. Sorguya alınan H.G. ve S.A. ifadelerinde Şükrü Kesgin’in kendilerine cinsel yönden sarkıntılık yaptığını, bu duruma sinirlenerek önce sopayla sonra bıçakla öldürdüklerini, bacaklarını keserek dışarıdan buldukları varilin içerisine yerleştirdiklerini, el arabasıyla varile koydukları cesedi Kanlıırmak’a attıklarını itiraf etti. H.G ve S.A.’nın evlerinde yapılan aramada, 1 pompalı tüfek ile 1 av tüfeği bulundu.

Haberin Devamı