Gazete Vatan Logo

Tek Yürek'ten yeni fragman!

TRT1 ekranlarında büyük bir beğeni ile takip edilen Tek Yürek dizisinin 17. bölüm yeni fragmanı yayınlandı.

Tek Yürek'ten yeni fragman!

TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Tek Yürek dizisinin yeni bölümü 20 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Hilmicem İntepe ve Anıl Tetik gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Tek Yürek bu hafta yayınlanacak mı?

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Ekibin şampiyonluk sevincine, Ekrem’in kestiği ceza gölge düşürür; Sait’in dükkana ve Akif’in tamirhaneye kilit vurdurmuştur. Bu sırada kimse yaklaşan tehlikenin farkında değildir; Akif’in yaşadığını anlayan kan davalıları tekrar peşine düşmüştür. Selçuk’un boş boğazlığı, Akif’i net bir tehlikenin içine itecektir.

Diğer yanda, şampiyon ekibe güzel bir sürpriz yapmak için kafa kafaya veren Halit ve İlknur’un çabaları, büyük bir yanlış anlamaya yola açar. İkisinin konuşmalarına kulak misafiri olan Yaren, Halit ve İlknur’un nikah hazırlığı yaptığını zanneder. Yusuf’un yapabileceklerinden endişe duyan ekip panik olur. Ancak Halit, ekibe gerçekten de unutamayacakları bir sürpriz yapmış, Ümit Besen’i şampiyonluk pikniğine davet etmiştir.

Haberin Devamı

Bütün bu telaş içinde Yiğit ve Deniz, aşklarını Halit’e fark ettirmeden yaşamaya çalışırlar. Yusuf, Aslı’nın mahalleden ev alma fikriyle şaşkına dönerken, Oğuzhan Şenay’a duyduğu hislerin heyecanı içindedir. Sait ise hem dükkanını, hem gençlerin güvenini kaybetmiş olmaktan yıkılmıştır. Bu arada hayatı tehlikede olan Akif’i kurtarmak için Halit ve Murat Başkan harekete geçerler.

Yiğit ise babasından ne kadar uzak durmak istese de, Sait’e ve Akif’e üzülür. Canlı yayında yapılacak röportaj teklifini kabul eder, Ekrem’i alt etmeye kararlıdır. Kameraların karşısına geçen Yiğit, başarılarının hikayesini anlatacaktır. Belki de Ekrem’in de hikayesine değecek, onun büyük yalanını açık edecektir. Bunu yapmamasını istiyorsa, Ekrem Yiğit’in şartlarını kabul etmek zorundadır.

">TEK YÜREK 17. BÖLÜM 2. FRAGMANI