Gazete Vatan Logo

Tatil konforu sunan pet otelleri

Tatile çıkarken çok sevdiğiniz evcil hayvanınızı, küçücük kafeslerin olduğu pansiyonlara bırakmayın... Serbestçe dolaşabildikleri pet otelleri kurtarıcınız olabilir.

Tatil konforu sunan pet otelleri

Hayvanları için kariyerlerini noktaladılar

Tip Top Pet Otel’i iki hayvansever Sarıyer’de açmış. 1000 metrekare iç ve dış kullanım alanı, eğitimli kadrosuyla konaklama, bakım, eğitim ve kreş hizmeti veriyor. 10 yıldır finans sektöründe çalışan Esra Maçal, kalp hastası köpeğini bir otele bırakmak zorunda kalıyor ve ona iyi bakılmadığını görüyor. Kariyerinden vazgeçerek bu işe gönül verecek bir ortağa ihtiyaç duyuyor. gecelik 30 TL, köpekler içinse 50 TL.

Zen terapisi bile var

İstanbul Yeşilköy’deki Zen Pet Otel, farklı sektörlerde çalıştıktan sonra köpeklerle daha fazla vakit geçirebilmek adına, bu işi yapmaya başlayan hayvansever bir ekip tarafından kurulmuş. Otelin geniş odaları, köpeklerin gün boyunca özgür kalmaları için geniş oyun alanları, güvenli bahçesi bulunuyor. Taze içme suyunun yanında Zen terapisi için huzurlu bir müzik yayını bulunuyor. Zen Pet Otel’de misafirlere kuaför hizmeti de veriliyor. Konaklama ücreti köpek 50 TL, kedi ise 35 TL.

Tel: 0212 662 30 62

24 saat izleme şansınız bulunuyor

Haberin Devamı

Beykoz Mahmut Şevket Paşa Köyü‘ndeki Patiköy Kedi ve Köpek Oteli, hayvan dostu Seda Çınar Yalhı tarafından kurulmuş. Otelde 24 saat kayıt yapan kameralar da var. Kediler için konaklama ücreti 30 TL, köpekler için 50 TL. Tel: 0216 319 52 59

Bırakınız yüzsünler, bırakınız koşsunlar

Şule Kanlı tarafından kurulan ve Pendik’te bulunan Patika Pet Otel’de hayvanların havuzda yüzme imkanı bulunuyor. Büyük köpekler için bağımsız bölümlerde konaklama ve ortak alanda koşup oynama, küçük köpekler içinse iki ayrı villada konaklama imkanı var. Köpekler için ücret 20 TL, kediler için ise 10 TL.

Tel: 0532 291 01 93

Klasik müzik dinleyerek uyuyorlar!

Beykoz’daki Mutlu Köpek Oteli, az sayıda köpek kabul ediyor. Tüm odalarda iyon pompalı özel klimalar bulunuyor. Köpekler dinlenmek için odalarına girdiklerinde, klasik müzik dinleyerek uyuyorlar. Gün içinde bahçe ve kapalı oyun alanından internet üzerinden kameralar aracılığıyla köpeklerin otelde nasıl vakit geçirdiğini izleme imkanı var. Konaklama ücreti ise 70 TL.

Haberin Devamı

Tel: 0216 319 54 00

Peşinize mi takıldı? Dert etmeyin...

Tatil için Çeşme’yi tercih edenler için bir alternatif de Çeşme’deki Bobyland. Köpeklere kulübede bulundukları süre içinde onları rahatlatıcı jazz ve blues türlerinde müzik dinletiliyor. Bahçede bulunan havuz ise Avrupa olimpik köpek havuzu standartlarında tasarlanmış. Suit Oda: 60 TL, Büyük kulübe: 40 TL.

Tel: 0232 234 58 58

- Antalya Kepez’de bulunan “Neşeli Kuyruklar”, kuaförden egzersize, pet bakımdan sosyalleşmelerine kadar farklı olanaklar sağlıyor. Köpek: 35 TL, kedi konaklama: 25 TL. Tel: 0549 710 20 40

- Bodrum Turgutreis’teki “Countryranch Atlı Spor Kulübü“nde de farklı alternatifler mevcut. Normal oda: 30 TL

Tel: 0252 3825654