Gazete Vatan Logo

Suryapı Exen İstanbul'da sıradan bir akşam

Hayatınızda bazı akşamlar daha farklı yaşanır. Exen İstanbul’da bu farkı her akşam yaşama sırası şimdi sizde. Son 35 daireden birine sahip olmak için acele edin!

Gün, sen istediğinde başlıyor. Hayat, senin hızında akıyor. İstanbul, tüm güzelliğiyle gözlerinin önüne serilirken, şehrin merkezinde, sana ait bir dünyanın tadını çıkartıyorsun. Yaşamın başladığı Exen İstanbul’da hayat senin için akıyor.

EXEN İSTANBUL’DA SON 35 DAİRE!

Exen İstanbul’un bu benzersiz özellikleri, kişiye özel ödeme koşulları ve hemen teslim son 35 daire fırsatından yararlanmak için acele edin.

YENİ ÖRNEK DAİRELER HAZIR

Konforlu geniş mekanları sevenler için tasarlanan 193 m² ve 213 m² 3+1 dairelerin örnek daireleri hazırlandı.

1. ve 2. KÖPRÜ MANZARALI PENTHOUSE DAİRELER

Exen İstanbul kulede 33. ve 40. Katlar arasında bulunan, 248 ile 285 m2 kare arasında değişen penthouse daireler, 1. ve 2. Köprü manzarası ile benzersiz bir panorama fırsatı sunuyor. 2.100.000 Dolar’danbaşlayan fiyatlarla 3 cepheli bu eşsiz 9 penthouse rezidans daireyi kaçırmayın!

DENİZDEN 233 METRE YÜKSEKLİKTE SPOR YAPMANIN KEYFİNİ YAŞIYORSUN

27. kattaki donanımlı ve konforlu mini spor tesisinde, büyüleyici bir manzaranın yanı sıra yüzme havuzu, fitness alanı, sauna, buhar banyosu ve masaj odası da bulunuyor.

Haberin Devamı

ŞEHİR SENİN EKSENİNDE

Exen İstanbul, şehrin merkezindeki en büyük arazilerden biri... Anayolların hemen yanında, Boğaziçi Köprüsü’ne 5, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 10 dakika uzaklıkta; iki köprünün kesiştiği noktada... İş, yaşam, alışveriş ve finans merkezinin ortasında, tam bir “bağlantı noktası”. Konsepti, mimarisi, inşaat kalitesi ve kullanılan malzemeleriyle İstanbul’un anıtsal projelerinden biri olan Exen İstanbul, ideal bir yaşam alanı olmasının yanı sıra son derece mükemmel bir yatırım fırsatı...

HEM DİKEY HEM YATAY YAŞAM ALANLARI...

Her şey, nasıl bir hayat düşlediğine bağlı... Ailenle birlikte yeşillikler içindeki göl, havuz, koru veya şehir manzaralı yatay bloklardan birinde mi, yoksa şehrin yeni simgelerinden biri olacak 44 katlı rezidansın panoramik İstanbul manzaralı bir dairesinde mi? Belki de hayatının büyük bölümünü iş yerinde değil, evinde geçirmek istiyorsun. Exen İstanbul’un sağladığı home office yaşam imkânıyla, bu isteğini gerçekleştirebilirsin.

Haberin Devamı

İSTANBUL, TÜM GÜZELLİĞİYLE GÖZLERİNİN ÖNÜNDE

Exen İstanbul’un rezidansından Marmara Denizi ve Adalar’ı izleyebiliyorsun. Her katta biraz daha artan ve genişleyen bu muhteşem manzaraya, yükseldikçe, İstanbul Boğazı da ekleniyor. 44. kata geldiğinde, İstanbul’u yukarıdan seyrediyorsun. Panoramik Boğaz manzaralı penthouse keyfini ve lüksünü yaşıyorsun.

EXEN İSTANBUL’UN DİKEY YAŞAM ALANLARINDA, BİR REZİDANSTA YAŞAMANIN TÜM AYRICALIKLARINI HİSSEDİYORSUN

Misafirlerin girişteki lobide karşılanıyor. Dilersen, onları panoramik İstanbul manzaralı lounge’da bir kahve eşliğinde ağırlayabiliyorsun. House keeping, vale, concierge ve resepsiyon hizmetleri alıyorsun.Çocukların için kreş, kafe ve restoranlar, rezidansın altında kuaför, kurutemizleme, lostra ve marketiyle günlük ihtiyaçlarını karşılayabileceğin bir çarşı bile var. Merkezi bilgi sistemi sayesinde, trafik, hava durumu gibi bilgilere ve güvenlik kamerası görüntülerine tek panelden ulaşabiliyorsun.

Haberin Devamı

BOL OKSİJEN, FERAH ALANLAR... EXEN İSTANBUL’DA, YEŞİLLİKLER İÇİNDE BİR HAYAT SENİ BEKLİYOR

Baktığın her yerde, yeşille mavinin sakinleştirici etkisini hissediyorsun. Daha içeri adım atar atmaz, suyun dinginliğiyle karşılaşıyor, göz alabildiğine uzanan yemyeşil bir korunun içinden yürüyerek sosyal alanlara ulaşıyorsun. Göleti, havuzları, fıskiyeleriyle burası sana sadece bir ev değil, şehrin tam ortasında doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. Bloklar arasındaki dev rekreasyon alanı, sana doğal yaşamın tüm güzelliklerini sunmak için tasarlanmış. Yeraltında çözümlenmiş kapalı otoparklar ve sosyal tesislerin dışında kalan açık otoparklar sayesinde, yaşam alanlarında tek bir araca bile rastlamıyorsun.

HER DAİRENİN ÖNÜNDE BİR BAHÇE...

Her bahçede, yeşil ve maviyle iç içe sabah kahvaltıları, ikindi çayı sohbetleri, keyifli akşam yemekleri...Her sabah, kahvaltını kendi kat bahçende, doğa ve göl manzarası eşliğinde yapıyor, güne taptaze başlıyorsun. Dilediğin zaman kendini kat bahçene atıyor, gönlünce dinlenip rahatlıyorsun. Manzaranın güzelliğini kat bahçenin rahatlığıyla birleştiriyor; yazın da, kışın da özgürlüğü hissediyorsun.

Haberin Devamı

FİTNESS MERKEZİ, AÇIK VE KAPALI YÜZME HAVUZLARI, GÜNEŞLENME TERASLARI...

Exen İstanbul’un göl ve koru manzaralı güneşlenme teraslarındasın. Elinde kitabın, kulağında en sevdiğin şarkı, güneşin tadını çıkarıyorsun. Serinlemek istediğinde, açık ve kapalı havuzlar seni bekliyor. Günün yorgunluğunu, Exen İstanbul’un dışında bırakıyor, fitness ve saunayla tazeleniyorsun.

Her yaş grubundan çocuğa hitap eden oyun alanları, onların dünyalarını ve hayal güçlerini hareketlendirecek, fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunacak şekilde tasarlanmış. Yeşillikler içinde ağaç evler, tepecikler, çocuk parkları, oyun fıskiyeleri ve tırmanılabilen oyun evleri çocukların doğayla iç içe eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyor. Çocuk oyun alanı içerisinde bulunan macera parkuru, macerasever çocukları bekliyor.

GÜN BOYU, SEVDİKLERİNLE BİRLİKTE KEYİFLİ ANLAR GEÇİRİYOR, SİTE SAKİNLERİNE ÖZEL KAFELERDE YENİ DOSTLUKLAR KURUYORSUN

Sporun bedeninde ve zihninde bıraktığı olumlu etkilerle, hayattan her zamankinden daha fazla tat alıyorsun. Açık hava fitness aletleri, tenis kortu, voleybol, basketbol, streetball ve mini futbol sahası, açık yüzme havuzu sağlıklı ve zinde bir yaşam sürmen için... Fun golf ile stres atıp eğleniyor, kum, çakıl, ahşap ve çimenden oluşan zen bahçesininyanı sıra, daha pek çok tema ve hobi bahçesinde ruhunu dinlendirip kendine ve hobilerine zaman ayırıyorsun. Açık havada, bol oksijenli bir ortamda, yeni hayatının tadını çıkarıyorsun.

EXEN İSTANBUL'DAKİ AKTİVİTELER, AÇIK HAVA ALANLARIYLA SINIRLI DEĞİL

Bilardo, masa tenisi ya da PS3 meraklılarına yönelik bir oyun odası, kapalı sosyal tesiste seni bekliyor. Çok amaçlı salon ise, bazen ailen ve dostlarınla birlikte sezon filmlerini takip edebileceğin, dev ekranda maç izleyebileceğin bir mini sinema salonuna dönüşürken, bazen de az katılımcıyla toplantı yapabilme imkânı sağlıyor. Alçak platformlu sahnesiyle gençler ya da çocuklar tarafından yapılabilecek gösterilere de ev sahipliği yapıyor. Kapalı çocuk ve yetişkin havuzları, sana dört mevsim yüzme keyfini yaşatıyor. Yine kapalı tesiste bulunan fitness salonunda, spor yaparak zinde kalıyorsun.

EXEN İSTANBUL’DA HER ŞEY SENİN İÇİN

Hem dikey hem yatay yaşam alanları, cam ve metalin göz alıcı birleşimi, teras bahçeleri… Kapalı devre kamera sistemi ile 24 saat güvenlikli, ısı yalıtımlı, çevre dostu evler… Rezidansta pay ölçer sistemli merkezi ısıtma ve soğutma sayesinde metrekareye göre değil enerji performans yönetmeliğine uygun olarak,harcadığın enerji miktarına göre fatura ödüyor, istediğin odayı istediğin sıcaklığa ayarlayabiliyor, böylece tasarruf edebiliyorsun.Yatay bloklarda ise pay ölçer sistemli merkezi ısıtma ve tüm odalarda klima alt yapısı bulunuyor. Açık alanlarda kesintisiz İnternet bağlantı alt yapısı, jeneratör, kapalı, açık otopark alanları, oto yıkama alanı, tüm dairelerde görüntülü interkom sistemi, merkezi uydu ve dijital platform alt yapı sistemi ihtiyaçların düşünülerek tasarlanmış.

EXEN İSTANBUL'A HİGH-RİSE DEVELOPMENT VE BEST RESİDENTİAL ÖDÜLÜ

Önceki yıl Türkiye’de halkın oylarıyla “En Başarılı Emlak Yatırımı” seçilen Exen İstanbul’a bir ödül de İngiltere’den geldi. Exen İstanbulLondra’da düzenlenen “Europe Property Awards” töreninde “High-Rise Development” dalında en yüksek kategori olan beş yıldızlı “Best Residential” ödülü aldı.

Exen İstanbul hakkında detaylı bilgi için: 444 5 787 / www.exenistanbul.com.tr