Gazete Vatan Logo

Survivor'da kim elendi? Türkiye-Yunanistan maçını kim kazandı?

Survivor'da kim elendi? Türkiye-Yunanistan maçını kim kazandı? Sorularının yanıtlarını haberimizde derledik. Survivor 2018 son bölümde yine heyecan dolu olaylar yaşandı. Toplanan ada konseyinde en az oyu alıp adaya veda eden isim kim oldu?

Survivor'da kim elendi? Türkiye-Yunanistan maçını kim kazandı?

Reyting rekorları kıran Survivor 2018 dün akşam büyük bir ilgiyle izlendi. Survivor İpek Yaşar'ın geçirdiği kaza yürekleri ağıza getirdi. Hastaneye kaldırılan Survivor İpek'in sağlık durumuna dair net bir açıklama henüz yapılmadı. Peki bu hafta adaya veda eden isim hangisi oldu? İşte son bölüme dair merak edilen tüm gelişmeler...

SURVİVOR TÜRKİYE - YUNANİSTAN MAÇINI KİM KAZANDI?

Survivor 2018 28. bölümde Yunanistan'la yarışacak takım belli oldu. Büyük bir çekişmeye sahne olan ödül oyunu sonrası Gönüllüler takımını 10-7 mağlup eden All Star takımı Yunanistan'ın rakibi oldu.Survivor'da Türkiye - Yunanistan maçı başladı. Büyük çekişmeye sahne olan zorlu randevunun sonucu belli oldu. Son ana kadar nefes nefese geçen zorlu mücadeleyi 10-9 skorla Türkiye kazandı.

ACUN ILICALI'DAN TURABİ-ADEM KAVGASI İLE İLGİLİ UYARI!

Acun Ilıcalı, aralarında büyük bir tartışma yaşandığı ortaya çıkan Turabi ve Adem ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Ilıcalı, iki yarışmacının ciddi bir şekilde uyarıldığını ve bu tarz bir olayın tekrarlanması halinde ciddi bir yaptırımı olacağını konseyde tüm izleyenlere duyurdu.

Haberin Devamı

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? (19 Mart)

Survivor'da dün gece oynanan Dokunulmazlık Oyunu sonrası yapılan konseyde 3 eleme adayı İpek, Ramazan ve Birsen olmuştu. Yapılan halk oylaması sonucu bu hafta adaya veda eden isim ise İpek oldu.