Gazete Vatan Logo

Süper Loto çekilişi sonuçları açıklandı (MPİ 17 Ağustos 2017)

Süper Loto oyununda bugün 513. hafta çekilişi gerçekleştirildi. MPİ tarafından gerçekleştirilen Süper Loto çekilişinde kazandıran numaralar belli oldu.

Süper Loto çekilişi sonuçları açıklandı (MPİ 17 Ağustos 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta Perşembe günü düzenlenen Süper Loto çekilişinde geçen hafta 6 bilen çıkmadı. İşte 17 Ağustos 2017 Süper Loto sonuçları...

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

SÜPER LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Süper Loto çekilişi sonucunda 3 bilen, 4 bilen, 5 bilen ve 6 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanırlar. Çekiliş ile ikramiye almaya hak kazanan talihlilerden;

3 bilen talihliler ve 4 bilen talihliler loto bayilerinden,

5 bilen talihliler loto bayilerinden ve Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilen talihli kişiler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilir.

Süper Loto çekilişi sonucunda 6 bilen çıkmazsa büyük ikramiye tutarı bir sonraki haftaya verilmek üzere devreder. İkramiye almaya hak kazanan talihlilerin bir yıl içerisinde ikramiyelerini ilgili yerden alması gereklidir. Bir yıl sonunda alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğramış olan ikramiyeler için de ödeme işlemi yapılmaz. Zaman aşımına uğrayan ikramiye tutarları, Milli Piyango İdaresi’ne gelir olarak kaydedilir. Loto bayileri tarafından ya da Milli Piyango şubeleri tarafından talihlilere ödenecek olan ikramiyelerin süreleri, Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenir.

Haberin Devamı

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto kuponunda 6 adet kolon yer alır. Bu 6 adet kolonun her birisinde 1’den 54’e kadar sayılar bulunur. Kolon içerisinden 6 adet sayı seçilir ve işaretlemesi yapılır. Böylece bir kolon oynanmış olur. Oynanan her kolon ayrı ayrı ücretlendirilir. Kolonda sayılar işaretlenirken dik olarak işaretlenmeli ve işaretlemeler kırmızı kalem ile yapılmamalıdır. Oynanan kolon iptal edilmek istenirse kolonun alt bölümünde yer alan iptal kutucuğu işaretlenmelidir. İptal kutucuğu işaretlenmeyen kolon geçerli olarak sayılır. Süper Loto kuponu doldurulduktan sonra kuponun arka yüzüne ad, soyad yazılarak imza atılması gerekir. Yapılacak olan bu işlem ikramiye kazanılması halinde kanıt niteliği taşır. Süper Loto çekilişlerine katılacak olanlar, Milli Piyango İdaresi tarafından yetki verilen yerlerden katılım sağlamalıdırlar. Yetki verilmeyen yerlerden alınacak olan kupon ve biletler için Milli Piyango İdaresi tarafından ikramiye ödemesi yapılmaz.

Haberin Devamı