Bodrum’a terastan bakmak

Manastır Hotel öylesine güzel bir konumdaki adeta bir terastan bakıyorsunuz Bodrum’a...

Geçtiğimiz hafta bir tatil klasiği olarak Bodrum’a gittim. Bodrum benim tatil alışkanlık-larımdan biridir aslında. Her yıl en az bir kez giderim. Ancak bu yıl farklı bir seçeneği değerlendirip Manastır Hotel’e gittim.

Bir Bodrum hayranı olarak gittiğim Manastır Hotel’de Bodrum’a bir kez daha ve biraz daha fazla hayran oldum. Bunun çok somut ve basit bir nedeni vardı. Çünkü Manastır Hotel öylesine güzel bir konumdaki adeta bir terastan bakıyorsunuz Bodrum’a. Bodrum hem en güzel manzarası ile her an gözümün önünde hem de yine Manastır Hotel’in konumu nedeni ile de kalabalıktan uzak bir tatil sundu bana. Bodrum’a hem çok hem de çok uzaktaydım. O kadar ki dışarı çıkmakla hotelde kalmak arasında kararsızlık yaşadığım anlar olmadı değil.

Bodrum, hem gezip eğlenmek hem de yüzüp dinlenmek isteyenlere yıllar boyunca fazlasıyla tatminkâr cevaplar verebilen, gerçekten ayrıcalıklı bir yer. Elbette bunda, tarih boyunca devraldığı kültürel ve sosyal mirasın da payı yadsınamaz. Bodrum’un bu iki ayrı yüzünü de tanımak; bunları bir arada yaşamak isteyenler için Manastır Hotel ideal bir konuma sahip. Dilediğiniz anda dışarı çıkıp kendinizi Bodrum’un en hareketli eğlence mekanlarının içinde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bodrum’a terastan bakmak

12 ay hizmet veriyor

Akşamın sessizliğini hiçbir gürültünün bozmadığı, Bodrum Kalesi manzarasını izleyerek yemeğinizi yiyibileceğiniz gibi, otelden yalnızca birkaç dakika uzaklıktaki Bodrum’un merkezinde yer alan hareketli hayatın akışına da dahil olabilirsiniz. Aynı zamanda merkeze ya da marinaya bu kadar yakınken tertemiz denizin tadını çıkarabilir; öğleden sonra ise yürüyerek tarihî sokakları keşfedebilir veya müzeleri gezebilirsiniz. Nasıl ki Bodrum, her yaş grubuna ve her farklı talebe cevap verebiliyorsa, sunduğu olanaklarla Manastır Hotel’de Bodrum’un bu ruhunu yakalamayı başarmış. Ve bu hizmeti yılın 12 ayı açık kalarak sürdüyor. Üstelik iş amaçlı toplantı seyahatleri için de uygun donanıma sahip.

Haberin Devamı

Manastır Hotel’in konumu, bahçe düzeni, mimarisi ve Bodrum’un terasıymış gibi bir manzaraya sahip olmasının yanı sıra, çok lezzetli tatlar üreten bir de mutfak ekibi var. Zengin ve sağlıklı kahvaltısı tam bizim damak tadımız için. Öğlen sonrası atıştırmalıkları, salata çeşitleri ve kimsenin es geçemeyeceği tatlı dolabı... Akşam yemeği ise ayrı bir fasıl. Her lezzete hitap edecek zengin bir mönüsü var. Özellikle zeytinyağlı ve diğer tüm mezeleri rahatlıkla tavsiye ederim.

Bodrum’a terastan bakmak

Kısacık Bodrum tatilim nihayetlendi. Fakat Bodrum’a gelen herkesin anılarının olduğu, havuz başı yenilenmiş Manastır Hotel tekrar benim değişmezim olacak.

Manastır Hotel TAV Passport üyelerine özel ayrıcalıklar sunuyor. TAV Passport üyeleri Manastır otelde konaklamada yüzde 20 yiyecek ve içecekte yüzde 10 indirim ile faydalanabiliyorlar.

İletişim:

Manastır Hotel

E-mail: info@manastirhotel.com

Tel: 0 252 316 27 72

DİĞER YENİ YAZILAR