Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 20 Mart Salı

20 Mart Salı gününe ait Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Söz” adlı heyecanlı ve gerilim dolu dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümü ile karşı karşıya kalacaksınız. Nefes kesen dizinin yeni bölümünde yine birbirinden farklı gelişmeler yaşanıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 20 Mart Salı

Sabah saat 07:00’da “Söz” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Sevilen dizinin tekrar bölümünü izlerken heyecan dolu pek çok ana tanıklık edebileceksiniz. Ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü başlıyor. Fenomen dizinin tekrar bölümlerini hafta içi her gün aynı saatte Star ekranlarınızdan izleyebilirsiniz. 09:45’de ise “Adını Sen Koy” adlı diğer sevilen dizi ekranlara geçecek. Sabah dizi keyfi yapmayı sevenlerdenseniz bu sabah tekrarlarını değerlendirebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı ekranlar karşısına çıkıyor. Magazin dünyasını meşgul eden tüm gelişmeleri ayrıntıları ile bu programdan izleyebileceksiniz. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan yayında, ünlülerin yaşamına özgü pek çok konu ele alınıyor. Ünlü camiasının aşk hayatından eserlerine, klip çekimlerinden film galalarına ve hatta giyim tarzlarına kadar tüm merak ettiğiniz detayları bu programda görebileceksiniz.

Haberin Devamı

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı gün ortasına dahil olacak. Hayatın farklı dönemlerinde meydana gelmiş cinayet olayları ve faili meçhul kayıplar bu yayında ele alınıyor, tüm bilinmeyen gerçekler detayları ile stüdyoda çözüme kavuşuyor. Hafta içi her gün aynı saatte yayına geçen programı izlerken hem heyecanlı hem de hayret edici pek çok kesitle karşılaşabileceksiniz.

16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle oluyor. Hemen ardından 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı bir diğer sevilen dizinin yepyeni bölümü başlıyor. Sevilen bu iki diziyi izlerken gün ortanızı daha renkli ve heyecanlı bir atmosfere bürüyebileceksiniz. 19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni yayına geçecek. Sağlıktan yaşama, ekonomiden piyasaya, emlaktan hava durumuna kadar akla gelebilecek pek çok konu alanına özgü gelişmeleri bu akşam bülteninden takip edebilirsiniz.

20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin sürükleyici yeni bölümü karşınıza çıkıyor. Sevilen diziyi izlerken akşamınızı daha renkli hale getirebilirsiniz. 00:15’de “Olaylar Olaylar” adlı yerli sinema filmi ile baş başa kalabileceksiniz. 02:30’da bu “Olaylar Olaylaer” adlı yerli sinema filimini bir kez daha seyredebilme imkanı elde edeceksiniz. Ardından 04:40’da “Kara Sevda” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek.

Haberin Devamı