Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 17 Ekim Salı

17 Ekim Salı gününe ait Star TV yayın akışı, “Bugün” isimli güncel program ile güne başlıyor. Celal Pir’in sunumuyla ekranlar karşısına çıkan program dünya üzerindeki gelişmelerden erken saatlerde haberdar olmanıza yardımcı olacak. Akşam kuşağında ise “Dolunay” adlı yerli dizi sevenleri ile buluşacak. Star TV yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizi okumaya devam edin.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 17 Ekim Salı

Dünya gelişmelerini ekranlar karşısına çıkartan “Bugün” programı ile dolu dolu bir güne başlangıç yapabilirsiniz. 08:30’da “Beni Affet” dizisi tekrar bölümü ile yayına başlıyor. Aile hikayesini konu edinen dizi ile sabah kahvaltılarınızı renklendirebilirsiniz. Daha sonra 09:45’de başlayan “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrarını seyredebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı yayına geçiyor. Ünlü camiasında ve sanatçılar dünyasında gelişen tüm olaylar seyircilere aktarılıyor. Seren Serengil’in ve Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu programa bu haftada birbirinden renkli konuklar katılacak. Gelişen olayların gerçek yüzleri en ayrıntılı şekilde masaya yatırılarak ele alınacak.

13:00’da her hafta Star TV ekranlarına gelen “Olay Yeri Balçiçek İlter” canlı canlı yayına başlayacak. Sürükleyici şekilde geçen programda kayıplar, faili meçhul cinayetler ve birbirinden farklı yaşam öyküleri kaleme alınıyor. Yeni haftanın programında da yine farklı hayatların acıklı kesitleri tartışılacak ve en ayrıntılı verilerle çözüme kavuşturulmaya çalışılacak.

Haberin Devamı

15:30’da “Beni Affet” isimli yerli dizinin tekrar bölümü yayına başlayacak. Ardından 17:15’de de “Adını Sen Koy” isimli dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. 19:00’da ise “Star Ana Haber” bomba gibi gelişmeleri ile ekranların karşısına geçiyor. Dünya gündemine oturan siyasi, ekonomik, sağlık ve sağlık alanındaki gelişmeleri haber bülteni sayesinde ekranlarınızdan seyredebilirsiniz.

Saat 20:00’da başlayan “Dolunay” adlı dizinin yeni bölümüyle akşam kuşağına giriş yapılıyor. Nazlı’nın ölümle cebelleşmesi, Ferit’in Nazlı’yı nikah masasından kaçtığı düşüncesine kapılması… Farklı olaylar silsilesi içerisinde geçecek olan yepyeni bölüm ile ekranlarınızın başına kilitli kalacaksınız.

23:45’de “İstanbullu Gelin” adlı yerli dizinin tekrar bölümü yayına başlayacak. Farklı olaylar içerisinde geçen dizi sayesinde keyifli bir dizi keyfi yapabileceksiniz. 03:45’de popüler TV sineması “Çember” yayına başlayacak. Daha sonra 04:30’da “Adını Sen Koy” 05:30’da ise “Cesur ve Güzel” adlı dizi tekrar bölümleri ile ekranlarınızın karşısına geçecek.

Haberin Devamı