Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 03 Ocak Çarşamba

3 Ocak Çarşamba gününe ait Star TV yayın akışı, sabah 06:45’de “Bugün” adlı haber bülteni ile ekranlara geliyor. Haber dünyasına ait tüm gelişmeler ve sıcak anlık olaylar tek tek ekranlarınız karşısında seyrederek öğrenebileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Recep İvedik” adlı komedi dolu yerli film başlıyor. Küçüğünden büyüğüne herkesi ekranları karşısın bağlayan filmi izlerken yine kahkahalara boğulabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz haberimiz okumaya devam edebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 03 Ocak Çarşamba

Sabahın ilk saatlerinde “Bugün” adlı haber bülteni ekranlardaki yerini alacak. Gündeme dair sıcak gelişmelerin ve anlık olayların detaylarıyla birlikte ele alındığı bülteni sakın kaçırmayın. Haber kuşağından sonra 08:30’da “Beni Affet” adlı aile hikayesini ele alan sürükleyici dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. Geniş hayran kitlesine sahip olan dram ağırlıklı dizi ile Sürükleyici dakikalar yaşayabilirsiniz. Sevilen dizinin ardından diğer fenomen dizi “Adını Sen Koy” ekranlara dahil oluyor. Tekrar bölümü ile yayın akışına geçen dizinin yeni bölümlerini kaçırıyorsanız hafta içi her gün aynı saatte başlayan tekrarlarını takipte kalabilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin haberlerini gündeme getiren eğlenceli programı izleyebileceksiniz. Cengiz Semercioğu ve Seren Serengil ortaklığı ile sunulan keyifli yayını seyrederken, internet fenomenlerinden sanatçı camiasına kadar pek konudaki güncel bilgileri öğrenme şansı elde edeceksiniz. 13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı yaşamsal kesitleri sunan sürükleyici program başlayacak. Hafta içi her gün tam gün ortasında ekranlarınıza dahil olan bu yayında yine yüreğinize dokunacak pek çok yaşanmış hikayeye tanıklık edebileceksiniz. Yıllar boyu tek bir kimse tarafından bile izine rastlanılmayan kayıplar, neden yapıldığı dahi bilinmeyen cinayetler çözüme kavuşturulmaya çalışılacak.

Haberin Devamı

16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlarınıza yansıyacak. Sevilen dizinin hemen ardından saatler 17:15’i gösterdiğinde, “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümü sevenlerinin karşısına çıkacak. Gün ortasında dizi keyfi yapmaktan hoşlanıyorsanız, hafta içi her gün art arda başlayan bu iki fenomen diziyi takip edebilirsiniz.

Saatler 19:00’da “Star Haber” adlı bülten ile akşam haberlerini seyredebileceksiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan tüm farklı alanlardaki haberleri, Star ekranlarınızdan seyredebilirsiniz. 20:00’da “Recep İvedik” adlı komedi dolu film yayın akışına giriş yapıyor. Çocuklarınızla birlikte bu filmi seyrederek kahkaha dolu bir çarşamba akşamı geçirebilirsiniz. 22:15’de de “Neşeli Günler” adlı yerli sinema filmini izleyebileceksiniz. 00:15’de ve 02:45’de iki yerli dizinin tekrar bölümleri yayın akışında yerini alıyor. Hemen arkasından 04:40’da “Kara Sevda” adlı fenomen dizinin tekrar bölümü Star ekranlarında dikkati çekiyor.

Haberin Devamı