Gazete Vatan Logo

STAR TV yayın akışında bugün neler var?

STAR TV’nin 6 Ekim Cuma gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Bugün programıyla başlıyor. Programda aktüalite, spor, magazin ve kültür sanat dünyasında yaşanan gelişmeler aktarılacak. Ardından sevilen dizilerin tekrar bölümleri ekranda olacak. Akşam kuşağında ise İstanbullu Gelin ve Bir Hülya Avşar Sohbeti yer alacak. STAR TV’nin 6 Ekim Cuma gününe ait yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde...

STAR TV yayın akışında bugün neler var?

STAR TV’nin 6 Ekim Cuma gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Celal Pir’in sunduğu Bugün programıyla başlıyor. Gündeme ait gelişmeler ekrana geliyor. Ardından Beni Affet dizisi ile devam ediyor. Dizide, Zeynep ve Ateş karşı karşıya gelir. Ateş’i büyük bir ikilem bekler. Yiğit’in hain planı sonucunda Kader maddi problemlerle uğraşmaya başlar. Şahin ve Sevgi’nin de yanında olduğu anda başına gelenler Kader’i perişan eder.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.45’te Adını Sen Koy dizisi başlayacak. Dizide, Sabah ve Kerem’in eve sahip olma savaşı gittikçe kızışır. Kerem’in hakaretlerine maruz kalan Sabah ise bisikletinin de Kerem tarafından ezildiğini fark edince intikam için yemin eder. Kerem hiç beklemediği anda üçlü buluşmanın içinde kendisini bulur.

11.00’da Duymayan programı ekrana gelecek. Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil sunumuyla, günün magazin olayları masaya yatırılacak ve konuklar ile bu konular tartışılacak. Herkes tarafından konuşulan gündemdeki haberlerin perde arkası araştırılacak. Konuk edilen isimlerle olayların gerçek yüzü ortaya çıkarılacak.

Haberin Devamı

13.00’da Olay Yeri Balçiçek programı, Balçiçek İlter sunumuyla ekranda olacak. Programda kayıp ihbarları en ince ayrıntısına kadar değerlendirilecek. Faili meçhul cinayetlerin perde arkası izleyici ile an be an paylaşılacak. Gizli kalmış gerçekler ortaya çıkacak.

15.30’da Beni Affet’in yeni bölümü başlayacak. Ardından da 17.15’te Adını Sen Koy yeni bölümüyle ekrana gelecek.

19.00’da Nazlı Çelik sunumuyla STAR Haber yer alacak. Programda ekonomiden sağlığa, siyasetten en sıcak gelişmelere kadar haberler izleyici karşısında olacak.

20.00’da Özcan Deniz ve Aslı Enver’in başrollerini paylaştığı İstanbullu Gelin yeni bölümüyle ekrana gelecek. Dizide Faruk ve Süreyya yol ayrımına gelir ancak geri adım atmamakta kararlıdırlar. Bu durum karşısında seyirci kalmak istemeyen konak sakinleri de bir oyun hazırlarlar. Faruk, bir taraftan Süreyya’nın hamlelerini çözmeye çalışır diğer taraftan da Adem’i kontrol altında tutmaya çalışır. Tüm bunlar olurken Adem ise, kimsenin cesaret edemeyeceği intikam planını uygulayarak herkesi şok eder.

Haberin Devamı

00.15’te Bir Hülya Avşar Sohbeti programının yeni bölümü başlayacak. Programda ünlü konuklar ile sohbet devam edecek.