Gazete Vatan Logo

Sosyal medyaya yeni yüz: Polygram

Sosyal medyada gün geçtikçe yeni uygulamalar ortaya çıkıyor. Polygram ismiyle kullanıcıların hizmetine sunulan program ne işe yarıyor? Polygram nedir? Detaylar haberimizde

Sosyal medyaya yeni yüz: Polygram

Sanki olanlar yetmiyormuş gibi, artık yeni bir sosyal ağımız daha var. Polygram'ın kalabalık sosyal medya dünyasına getirdiği en büyük katkı yüz ifadelerini algılayabilme yeteneği ve kullanıcıların, kendi yüz ifadelerine uygun bir şekilde emojiler ile cevap verebilmeleri.

Yüz kontrollü emojilerin yanı sıra Polygram, kullanıcıların coğrafi konumları ve demografik yapılarını gösteren analizler de sunuyor. Ayrıca kullanıcılar, diğer sosyal medyalara gönderildiğinde bile animasyonlu kalan hareketli emojiler oluşturabiliyor.

Şu anda indirilebilir durumda olan uygulamanın diğer özelliklerinin arasında ise Polygram'ın söylediğine göre estetik cerrahlar tarafından tasarlanmış olan ve sadece görüntünüze bir şeyler eklemek yerine sizi gerçekten çekici yapan filtreler de bulunmakta. Ayrıca eğer gizliliğinizi korumak istiyorsanız, uygulama bir "görmek için çek" özelliği sunuyor ve bu özelliğin seçili olduğu görselleri görmek için kullanıcıların sis benzeri bir engeli çekmeleri gerekiyor. Ancak bu bulanıklık, kullanıcıların tüm görseli görmelerini engelleyecek kadar hızlı bir şekilde tekrar ortaya çıkıyor ve istenmeyen ekran görüntülerine karşı bir savunma oluşturmuş oluyor.

Haberin Devamı

Yeni sosyal medyaların rekabet ortamına girmeleri oldukça zor olsa da, Polygram'ın özellikleri kendisini göstermeye yetecek kadar etkileyici gibi gözüküyor.

Kaynak: Chip