Gazete Vatan Logo

Sosyal medya ‘vezir de eder rezil de’ye örnek!

Bağcılar’da adres sorma bahanesiyle çocukları arabaya bindirdiği iddia edilen kişi mobilyacı çıktı. Polis tarafından gözaltına alınan şahıs yapılan soruşturmanın ardından serbest bırakıldı.

Sosyal medya ‘vezir de  eder rezil de’ye örnek!

Bağcılar Demirkapı Mahallesi’nde 18 Ağustos’ta sokağa park eden bir aracın iki çocuğu arabaya bindirdiği görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. Bir binanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde yaşlı bir adam sokakta oyun oynayan çocukların yanına yanaşarak adres sordu. Daha sonra çocuklardan ikisini arabanın arka koltuğuna bindiren yaşlı adam, tam aracıyla gitmek üzereyken çevredeki vatandaşların tepki göstermesi üzerine çocukları arabadan indirerek uzaklaştı. Olayın ardından çocukların yakınları durumu polise bildirdi.

Beşik montajına gelmiş

Sosyal medyada görüntülerin yayınlanmasının ardından videoyu gören şahıs da polise başvurarak iftira atıldığı yönünde ifade verdi. Gözaltına alınan şahıs ifadesinde, mobilyacı olduğunu ve beşik montajı yapmak için oraya gittiğini söyledi. Şahsın montaj için gideceği adresteki kişilerde sorguya alındı. Mobilyacı olduğu ve olay yerine yakın olan bölgeye beşik montajı için sipariş aldığı belirlenen kişi serbest bırakıldı.

‘Beni rezil ettiniz’

Olay günü orada bulunan çocuklardan birinin annesi olan Ayşe Ö., ‘Oğlum 12 yaşında. Adam adres sormuş. Beni oraya götürürseniz size 5 lira veririm demiş. Çocuk arabanın içinde yatak olduğunu söyleyince korktuk” dedi. Olayın ardından çocukları yalnız dışarı gönderemediklerini belirten sokak sakinleri ise şahısın gelip, ‘Beni medyaya verenler nerede? Rezil ettiniz. Hepinizi mahvedeceğim’ diyerek tehdit ettiğini söyledi.

Haberin Devamı