Gazete Vatan Logo

Sofuoğlu yalnız bırakmadı

Antalya’da trafik kazasında can veren ‘Tek Teker Arif’ olarak bilinen motosikletçi Razgatlıoğlu’nun naaşını Sakarya’da ailesi teslim aldı. Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu da aileyi yalnız bırakmadı

Sofuoğlu yalnız bırakmadı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Avrupa şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu’nun babası, ‘Tek Teker Arif’ olarak bilinen Arif Razgatlıoğlu’nun cenazesi, toprağa verilmek üzere Sakarya’ya getirildi. Razgatlıoğlu’nun cenazesini oğlu Toprak ve Dünya Şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu beraber aldı. Sofuoğlu, “Toprak’tan dolayı sık sık görüşüyorduk. Bu şekilde hayatını kaybetmesi bizi çok etkiledi ve üzdü. Bunlar hayatın içinde olan şeyler. Ben de bu tür kayıpları çok yaşadım. Allah, iki çocuğuna sabır versin” dedi.

‘Kızım beni bırakma’

Aynı kazada Razgatlıoğlu ile birlikte hayatını kaybeden kız arkadaşı 20 yaşındaki Ülkü Özcan için de Gazipaşa Çamlı Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi. Cenazede güçlükle ayakta duran baba Metin Özcan, kızının tabutuna sarılarak, “Kızım beni bırakıp gitme” diyerek gözyaşı döktü. Cenaze ikindi vakti kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Sürücü serbest

Kazanın ardından gözaltına alınan kamyonet sürücüsü İsmet Oğuz ise sevk edildiği adliyede adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haberin Devamı