Gazete Vatan Logo

Snapchat'ten yeni özellik!

Facebook tarafından satın alınamayınca tüm özellikleri kopyalanan Snapchat, kullanıcı kitlesini yeniden canlandırabilmek adına Özel Hikayeler özelliğini tanıttı.

Snapchat'ten yeni özellik!

Facebook tarafından en çok kullanılan özelliği olan Hikayeler özelliğinin çalınmasıyla birlikte problemler yaşamaya başlayan Snapchat, Instagram tarafından kendi silahıyla vurulmanın acısını çıkarmaya hazırlanıyor.

Özel hikayeler nedir?

Şirket tarafından yapılan açıklamayla Custom Stories yani Özel Hikayeler özelliği tanıtıldı. Bu yeni hikayelerin en önemli özelliği herhangi bir konuda istediğiniz arkadaşlarınızla birlikte yaratılabiliyor olmaları.

Yani aslında en basit anlatımla Snapchat'te bulunan hikayeler özelliğinin aynı anda birkaç kişilik gruplar tarafından yönetilebilmesi şeklinde açıklanabilir. Hikayeyi oluşturan kişi kimlerin müdahalede bulunabileceğini direkt olarak hikayeye ekliyor ve kimlerin görebileceğini de seçebiliyor.

Son olarak hikayenizi istediğiniz bir bölgeyle sınırlandırabileceğinizi ve bu hikayelerin son 24 saat içerisinde kimse tarafından düzenlenmediği takdirde yok olacağını da belirtelim ve Snapchat tarafından yayımlanan tanıtım videosu ile sizleri başbaşa bırakalım.

Haberin Devamı

Kaynak: Shiftdelete