Gazete Vatan Logo

Sıradışı ve eğlenceli etkinlikleri kaçırmayın

Yogadan sırt çiğnetmeye, tango partisinden köpek beslemeye kadar şehrin dört bir yanında katılabileceğiniz çoğu ücretsiz etkinlikleri kaçırmayın.

Sıradışı ve eğlenceli etkinlikleri kaçırmayın

İstanbul, gece-gündüz demeden birbirinden renkli organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Seçeneğiniz bol, ilgi alanınıza göre farklı alternatifler yaratmanız mümkün. Öyle etkinlikler var ki evde durmanız hata. Kendinizi ödüllendirmek için dışarı çıkın ve eğlenmeyi bu etkinliklerle tekrar hatırlayın.

Kalamış’ta tango gecesine katılın

Yaz bitmeden Kadıköy sokaklarının tadını bir de tango dansı eşliğinde çıkarın. Farklı kombinasyonların uygulandığı, yeni insanlarla güzel sohbetler edebileceğiniz bu etkinliği kaçırmayın. (Yarın, 21:00, Mekan Kalamış, rezervasyonlu)

Köpekleri beslemek için buluşuyorlar

Beykoz Orman Beslemesi etkinliği yıllardan bu yana her hafta düzenleniyor. Amaç sevgi ve ilgiye muhtaç köpeklere yardımcı olmak. Çöpe döktüğünüz yemek artıklarıyla, satın alabileceğiniz mama ve sütünüzle köpeklerin yaşamlarına katkıda bulunabilirsiniz. (Bugün 12:00, buluşma yeri: Kavacık Bağ Pastanesi)

Şehrin stresinden kurtulun

Bir yandan kişisel gelişimine ve diğer yandan beden sağlığına zaman ayırmayı sevenler için, bugün yine güzel bir detoks programı mevcut. Şehrin verdiği yorgunluğu ve hayatın rutininde üzerinizdeki biriken negatifleri atmak için, meditasyon ve nefes egzersizi ile desteklenmiş bir buçuk saatlik Yin Yoga dersine katılabilirsiniz. (Bugün 17:00, Beşiktaş DC Kozmos, ücretsiz)

Haberin Devamı

Caddesbostan Sahili’nde yoga yapın

Güneşi ve geride kalan günü yang enerji ile uğurlayıp, ayı, yıldızları ve yeni günü yin enerjiyle karşılamak için sahilde insanlarla buluşun. Caddebostan Sahili’ndeki etkinliğe atıştırmalık da getirebilirsiniz. Yoga sonrası isteyenlerle mini piknik var. (23 Ağustos, 19:30, 20 TL)

Park alanında ücretsiz sinemanın keyfini çıkarın

Zorlu AVM Meydan Katı Park alanında ücretsiz olarak sinemaseverleri ağırlıyor. Unutulmaz çizgi film “Şirinler” 22 Ağustos Salı, Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın başrolde yer aldığı “İkinci Şans” ise 24 Ağustos Perşembe akşamı sinemaseverlerle buluşacak. (21:15)

Bomontiada’da blues ve caz rüzgarı esiyor

1920’lerden 90’ların modern yorumlarına uzanan, rock n’roll ve swing dolu bir repertuara sahip Bluesaint Blues Band, 25 Ağustos’ta Bomontiada’da. (20:30, ücretsiz)

Haberin Devamı

Şamanlar ritim akşamında toplanıyor

25 Ağustos akşamı, Taksim’deki Tuva Sanat’ta düzenlenecek olan “Şamanik Ritim Akşamı”nda çalgılı enstrümanlarla müzik gecesi düzenlenecek. (21:00, 20 TL)

Sırtlarını çiğnetmek için toplanacaklar!

Bu yıl 2’ncisi düzenlenen sırt çiğneme etkinliği bugün Moda’da yapılacak. Geçtiğimiz yıl onlarca kişinin katıldığı etkinlikte önce geniş bir çember oluşturuluyor. Gönüllü olmak isteyenler ortaya uzanıp tanımadığı insanlara sırtını çiğnetiyor. (15:00, Moda Sahil)