Gazete Vatan Logo

Sinema bambaşka bir tecrübe

Var Mısın Yok Musun ve Survivor yarışması ile akıllara kazanan Gizem Hatipoğlu, ilk sinema filmi Kızım ve Ben ile beyazperdeyle tanışıyor. Eşi Hakan ise bugünlerde Survivor adasında ter döküyor.

Sinema bambaşka bir tecrübe

Kızım ve Ben ile ilk kez beyazperde ile tanışacaksınız. Nasıl bir his filmde rol almak?

Sinema bambaşka bir tecrübe. Daha önce birkaç dizide rol almıştım ancak sinemanın heyecanı başka. Kendini beyazperde de izleyebilmek çok değerli. Ben tecrübeli bir oyuncu değilim ama bu rol ile çok keyifli bir işin içinde bulunduğum için mutluyum. Yapımcımız Burak Memişoğlu rol için teklifte bulunduğunda hiç düşünmeden kabul ettim. Senaryo çok etkileyiciydi. Cemal Hünal ve İrem Helvacıoğlu gibi ve adını daha burada sayamadığım çok değerli oyuncularla çalışma fırsatı bulacaktım. Tüm bunları alt alta eklediğimde kendimi şanslı hissediyorum. 6 Nisan’ı iple çekiyorum. Kızım ve Ben filmimiz o tarihte vizyona girecek. Seyircinin tepkisini de çok merak ediyorum.

Kamera önüyle tanışmanız nasıl oldu?

2008 yılında Var Mısın Yok Musun yarışmasıyla kamera ile tanıstım. Sonrasında Survivor’a katıldım. Devamında gelen iş teklifleri ile bu sektörde kariyer yapmaya başladım.
Sunuculuk kariyeriniz nasıl başladı?
İlk tecrübem Star tv’de yayınlanan “Star Life” magazin programı olmuştu.
Survivor’dan sonra hayatınız nasıl değişti?
İyi yönde değişti. Kariyerim bambaşka bir yöne kaydı.
Eşimi çok özlüyorum
Tekrar Survivor’a katılmayı düşündünüz mü?
Tekrar teklif gelseydi katılabilirdim. Bence istensede deneyimlenemeyecek bir tecrübe. Zorlukları çok olsa da orada olmayı seviyorum.
Bu sene Survivor’daki favoriniz kim?
Survivor’da Hakan dışında kendi takımından Anıl’ı iyi buluyorum.
Sevdiğinizden uzun süre uzak kalmak nasıl bir duygu?
Zorlukları var tabi ki ama orada olmak onunda benim de ortak kararımız. Onun bu projede mutlu olduğunu biliyorum. Hele ki güzel bir netice ile dönerse daha da mutlu olacağız. Şu anda yaşadığı sağlık problemini atlatırsa tekrar yarıslarda başarılı olacağına eminim.
Televizyon’da eşinizi görünce nasıl hissediyorsunuz?
Özlediğim için mutlu oluyorum tabi ki.

Haberin Devamı