Gazete Vatan Logo

Sinem Kobal, Gizem Karaca'yı üzdü!

16 Eylül'de işletmeci Kemal Ekmekçi'yle Bodrum'da dünya evine giren Gizem Karaca, bu sezon en çok teklif alan oyuncuların başında geldi.

Sinem Kobal, Gizem Karaca'yı üzdü!

Aslan Ailem, Gülizar, Çukurdere, Cennetin Kuzeyi gibi bu sezonun dikkat çeken bütün yapımlarından teklif alan güzel oyuncunun Show TV'nin "Gecelerin Ötesi" olan ilk ismi "Yüz Yüze" olarak değiştirilen iddialı dizisiyle de görüştüğü ortaya çıktı.

Karaca, dizide Cino adlı çete liderinin büyük aşkı polis Seliha karakterini canlandırması için teklif aldı. Geçen sezon Kara Sevda dizisinde de Mercan adlı polisi canlandıran Karaca'nın, rol son anda Sinem Kobal'ın olunca üzüldüğü konuşuluyor. Geçen günlerde sosyal medya sayfasından henüz anlaştığı bir dizi projesinin olmadığını açıklayan Karaca, son olarak Pastel Film'in Kanal D için hazırladığı "İnsanlık Suçu" dizisiyle görüştüğü belirtildi. Öte yandan Gizem Karaca'nın geçen cuma vizyona giren Sermiyan Midyat'la oynadığı "Ay Lav Yu Tuu" filmi ise ilk 3 günde 130 bin 664 seyirci ile 1 milyon 584 bin gişe yaptı. (Medyatava)