Gazete Vatan Logo

Sincan'da Ahmet Özhan coşkusu!

Ahmet Özhan, Sincan Belediyesi Ramazan Akşamları etkinliği kapsamında Sincanlılarla buluştu.

Sincan'da Ahmet Özhan coşkusu!

Türk sanat ve tasavvuf müziğinin duayen isimlerinden Ahmet Özhan, Sincan Belediyesi Ramazan Akşamları etkinliği kapsamında Sincanlılarla buluştu. Lale Meydanı'nda gerçekleşen konsere binlerce vatandaş akın etti.

Lale, Yenikent ve Temelli Meydanlarında Sincanlılara benzersiz bir Ramazan programı sunan Sincan Belediyesi, Hasan Sağındık, Abdurrahman Önül gibi ünlü isimlerin ardından Ahmet Özhan’ı Sincanlılarla bir araya getirdi. Türk Sanat Müziği’nin önemli isimlerinden biri olan Ahmet Özhan, Lale Meydanı'nı dolduran vatandaşlarla birlikte eserlerini seslendirdi.

Gördüğü kalabalık karşısında memnuniyetini dile getiren Ahmet Özhan, Ramazan ruhunun bu denli güzel yaşanmasına vesile olan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya teşekkür etti. Özhan, “Sincan’ın ve Sincanlıların gönlümüzde ayrı yeri var. Bu mübarek günlerde bir araya gelmek ve sizlerle bu güzel ortamı solumak beni ziyadesiyle mutlu etti” dedi.

Her gün ayrı bir sanatçıyla Ramazan akşamlarını dolu dolu geçiren Sincanlılar ise Başkan Tuna’ya şükranlarını sundu. Ramazan akşamlarının daha da anlamlı hale geldiğini ifade eden vatandaşlar “Ailelerimizin anlattığı o eski ramazanları Sincan Belediyemizin yaptığı bu güzel programlarla bizler de yaşıyoruz. Ramazan ayının bereketini ve huzurunu bu etkinlikler ile taçlandırıyoruz. Bu güzel program için Başkan Tuna’ya çok teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

Haberin Devamı