Gazete Vatan Logo

Şimdi moda nakışlı giysiler

Elbiselerde ilk kez karşılaştığımız işlemeli modellerin ardından bu trend jean, bluz ve ayakkabı ve çanta gibi aksesuarlarda da sıkça göreceğiz.

Şimdi moda nakışlı giysiler

Annelerimizin çeyize koyduğu tüm o kanaviçeler artık giyilebilir formlarda. 2017 yaz sezonunun en hit modası nakışlar baktığınız her yönde, çanta, etek, tişört ve ceketlerde olacak. Reem Acra, Gucci, Marchesa gibi pek çok ünlü marka bu trendi transparan tül kumaşları hareketlendirmek için kullandılar. Ayrıca Gucci’nin spor ayakkabılarında, Miu Miu’nun ve Dolce&Gabbana’nın elbiselerinde bu modayı sık göreceğiz.

Her tür kumaşta kullanın

Nakışların sadece belli kumaşlara yapılabildiğini düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. İpek ya da kot olsun nakışlar ve aplikler ceketlerde oldukça moda. İster aztek deseni ister yerel desenler olsun nakışı ceketlerde çok seveceksiniz. Retro yamalarla güncellenen jean ceketler bu yazın trendlerinden. İşleme ve yamalarla yeni bir karakter kazanan denim ise sezonun gizli silahı.

Sloganlı işlemeler ön planda

Ceketlerden sonra pantolonlarda da nakış seviliyor. Ama en çok sloganlı nakışları merak edip alacaksınız çünkü bütün hazır giyim firmaları kot üzerine çiçek ve slogan nakışlar ön planda bu yıl.

Haberin Devamı

El çantaları nakış etkisinde

2017 yılında başlayan aksesuarda nakış akımı bu sene Stella McCartney’den espadrillere kadar her parçayı etkisi altına almış durumda. En favori parçalar ise el çantaları.

Bohem olmak çok kolay

İster bralette ister tişört malzemesi ve dokusu farketmez 70’ler hissiyatı bu sene tüm üstlerde. Bohem bir hava da katabilirsiniz kendinize ciddi ve trendsetter bir hava da. Hepsi sizin elinizde.

Elbiseleri düz takılarla giyin

İster gece kıyafeti ister günlük elbise usta elinden çıkmış gibi duran nakışlı modeller revaçta. Düz takılarla kombinlediğinizde ise sonuca inanamayacaksınız.

Mutlaka bu ayakkabıdan alın

Bot ya da spor ayakkabı alıyorsanız lütfen nakışlısını isteyin. Çünkü önümüzdeki iki yıl ayağınızdan çıkarmak istemeyeceksiniz.