Gazete Vatan Logo
Magazin Sibel Turnagöl, hizmetlisi tarafından dövüldü!

Sibel Turnagöl, hizmetlisi tarafından dövüldü!

Sibel Turnagöl, evini soyup kendisini dövdüğünü iddia ettiği hizmetlisi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sibel Turnagöl, hizmetlisi tarafından dövüldü!

Sarıyer'de oturan oyuncu Sibel Turnagöl oturduğu daireyi temizletmek için haftanın bir kaç günü çalışacak bir hizmetli buldu. 44 yaşındaki A.T. ile anlaşan Sibel Turnagöl, bir müddet sonra A.T'nin hareketlerinden şüphelenmeye başladı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre 8 Mayıs günü A.T.'nin evden kaçarak çıktığını fark eden Sibel Turnagöl, ne olduğunu anlamaya çalışırken, A.T.'nin çantasını kontrol etmek istedi. İddiaya göre A.T'nin çantasından, Sibel Turnagöl'ün eşi Mehmet Çelik'e ait olan bir gömlek ve Sibel Turnagöl'e ait pahalı bir markanın açık pembe ruju ve fondöteni çıktı.

MUTFAKTA BAŞLAYAN ŞİDDET BALKONA KADAR SÜRDÜ

Hizmetlisiyle tartışmaya başlayan oyuncu, iddiaya göre bir de darp edildi. Mutfakta başlayan şiddet balkona dek sürdü. Darp edildiği sırada evinin penceresinden bağırarak yardım isteyen Sibel Turnagöl, hizmetlisinin kollarından kurtulduğu bir an balkona çıkıp bağırmaya başladı.

Sibel Turnagöl'ün yardım çığlıklarını duyan site güvenliği olay yerine geldiğindeyse A.T., olay yerini hızlıca terk etti. Sibel Turnagöl de karakola giderek ifade verdi ve çalışanı A.T.'den şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

'O RUJ BAŞKA BİR KADININ RUJUYDU'

İfadesine başvurulan hizmetli A.T., asıl mağdurun kendisi olduğunu ileri sürerek, "Çantamı aramaya çalışan Sibel Turnagöl, evini temizlediğim başka bir kadının bana verdiği ruju gördü. Aynısı olabilir desem de bana inanmadı. Tartışma yaşandı. Darp iddiaları asılsızdır" diyerek kendisini savundu.

MERAL KAPLAN DA KIZININ BAKICISININN SALDIRISINA UĞRADI

Geçen hafta da Meral Kaplan kızının bakıcısı tarafından darp edilip, mahkemeye başvurdu. Kızının bakıcısı tarafından darp edilirken eşinin de olanları seyrettiğini öne süren Meral Kaplan eşi Erkan Kahnioğlu'na da boşanma davası açtı.