Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 17 Ağustos Perşembe

Show TV 17 Ağustos Perşembe günü yayın akışı Gelin Evi programının tekrar bölümüyle başlıyor. Gelin Evi programından sonra Hayat Güzeldir yeni bölümüyle Show TV ekranlarında sizlerle olacak. Ardından Yeni Gelin ve Çocuktan Al Haberi Ünlüler yayın akışında arka arkaya yayınlanıyor. Akşam kuşağı Show Haber programıyla başlıyor. Haberler bittikten sonra Güldür Güldür Show yayın akışında yerini alıyor. Gece kuşağına gelindiğinde ilk olarak Gece Hattı programı canlı olarak yayınlanıyor. Ardından yerli sinema filmi Figüran Show TV ekranlarında yayınlanacak. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise yerli dizilerin tekrar bölümlerini bulabilirsiniz. 17 Ağustos Perşembe günü yayın akışının tüm ayrıntıları haberimizde…

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 17 Ağustos Perşembe

07.00’da Show TV yayın akışı Gelin Evi programının tekrar bölümüyle başlıyor. Gelin Evi programında yarışmacılar birbirlerine puan vererek haftanın birincisini belirliyorlar. Puanlama kriterlerinde ise birbirlerinin evlilik aşamalarını değerlendiriyorlar. Çeyiz aşamasından, ev aksesuarlarına kadar eleştirilen programı Show TV ekranlarında izleyebilirsiniz. Gelin Evi programından sonra ekranlara Hayat Güzeldir programı yeni bölümüyle geliyor. Sağlıktan spora, spordan hayatı kolaylaştıran püf noktalara kadar her şeyin yer aldığı Hayat Güzeldir programı 10.00’da Show TV ekranlarında! Ardından yerli dizi Yeni Gelin tekrar bölümüyle Show TV ekranlarında yerini alıyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

16.00’da Evrim Akın’ın sunumuyla Çocuktan Al Haberi Ünlüler yayınlanıyor. Çocuktan Al Haberi programının her bölümünde farklı ünlüler ağırlanıyor. Ünlüler yarışmada bulunan miniklerin sorulara ne cevap vereceklerini tahmin etmeye çalışıyorlar. Eğlence dolu bu programı sakın kaçırmayın! Çocuktan Al Haberi Ünlüler programının ardından Show Haber ekrana geliyor. Gündeme dair tüm sıcak gelişmelerin aktarıldığı program saat 18.45’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Haberin Devamı

20.00’da akşam kuşağının en çok izlenen programlarından Güldür Güldür Show yayınlanıyor. Ali Sunal’ın sunumuyla gerçekleşen programda eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor. Güldür Güldür Show’un ardından Gece Hattı programı yayına giriyor. Zeliha Saraç’ın sunduğu programın uzman kadrosu sayesinde gün yüzüne çıkmamış dosyalara ışık tutuluyor. Mutluluk ve acıların bir arada yaşandığı program Gece Hattı 23.45’te Show Tv ekranlarında yayınlanacak.

00.30’da yerli sinema filmi Figüran Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Film, hayatını figüran olarak kazanmaya çalışan Mutlu’nun hikayesini konu almaktadır. Komedi türünde uyarlanan filmin oyuncu kadrosunda Ceyhun Fersoy, Serenay Aktaş ve Ferdi Kurtuldu yer alıyor.

02.30’da yerli dizi Gülümse Yeter’in tekrar bölümü yayınlanıyor. Ardından bir başka yerli dizi olan Aşk Laftan Anlamaz da tekrar bölümüyle 05.00’da Show TV ekranlarında yerini alıyor.

Haberin Devamı