
AŞKINI KOLUNA KAZITTI
30 yaşındaki sosyal medya fenomeni, Instagram'ın hikaye bölümünden yaptığı paylaşımlarla yeni dövmesini takipçilerine gösterdi.SEVGİLİSİNİN KUCAĞINDA POZ VERMİŞTİ
Mısırlı aşkıyla en özel anları sosyal medya hesabından paylaşan Şeyma Subaşı, Sevgililer Günü'nde sevgilisinin kucağında olduğu bir fotoğrafı yayınlamıştı."BENİ ÖZEL HİSSETTİREN ADAM"
Subaşı, bir diğer paylaşımına, "Beni sadece bugün değil, her gün dünyanın en şanslı kızı gibi özel hissettiren adam. Hayatımda olduğun için teşekkürler. Tamamen seninim" notunu düşmüştü.SANSÜRLEMİŞTİ
Fenomen, sevgilisinin kucağında bir poz daha paylaşmıştı. Mısırlı iş insanının eli kalçasında olan Subaşı, kalça kısmını emojiyle sansürlemişti."İKİNCİ HER ŞEYİM"
Mohammed Alsaloussi ile birlikteliğinin birinci ayını kutlayan Subaşı, gönderilerine, "Bir ayda tüm dünyadaki favori insanım oldun. Seni çok seviyorum, Melisa’dan sonraki ikinci her şeyim" mesajını yazmıştı.