Gazete Vatan Logo

Serkan'dan Hanife'ye: Seni istiyorum!

Hafta içi her gün Star Tv ekranlarında yayınlanan “Zuhal Topal’la” programına hasta yatağından kalkıp gelen Hanife'nin, Serkan'a sözleri damga vurdu. Serkan da Hanife'ye açık açık; 'Seni istiyorum' dedi.

Serkan'dan Hanife'ye: Seni istiyorum!

Zuhal Topal, geçtiğimiz gün; “Hanife’nin hasta olduğunu ve bir mesajının olduğunu” söyleyerek, ekibinden Hanife’den gelen videoyu yayınlamalarını istemişti.

Mesajında; “Bugün yokum; çünkü hayal kırıklığına uğradım. Birçok insanı karşıma alarak, oraya geldim. Serkan, kendini affettirecek gibi davranmıyor. Arkadaşlarıyla hayatına devam ediyor. Üzülüyorum, iki gündür uykusuzum. Serkan’ın, ne istediğini bilmediğini düşünüyorum” diyen Hanife, bugün yeniden canlı yayındaydı.

Strese bağlı rahatsızlandığını ve sağlık durumunun daha iyi olduğunu söyleyen Hanife’ye Serkan; “Geçmiş olsun. Tripkolik Hanife… Ehh be mübarek, iftara gittim. Senin gibi bir insan buna kızıyor, trip yapıyor” dedi. Önce bu konuda konuşmak istemediğini söyleyen Hanife, sonra neye kızdığını itiraf etti. “Ben geçenlerde Serkan’ın, locaya doğru baktığını ve bir bayanın da Serkan’a bakışlarını gördüm. O bayanın da iftara gidenlerden biri olduğunu görünce sinirlendim” diyen Hanife’ye, kesinlikle yanlış anladığını söyleyen Serkan; “Madem beni istemiyorsun, neden kıskanıyorsun?” diye sordu.

Haberin Devamı

Benim ne istediğim belli diyen Serkan’a, Hanife; “Eksiksin, sevgini gösteremiyorsun. Söylemekten çok beni sevdiğini hissettirmelisin, hissedemiyorum. Sen bana aşık mısın? Biz neden buradayız?” dedi. İkimiz de istediğimiz için buradayız diyen Serkan; “Duygularımı burada açıklamamla mı tatmin olacaksın? Görmüyor musun; seni istemiyorum dediğin halde seni bırakıp, gitmiyorum. Buradayım, karşındayım” dedi.

“Beni kaybetmekten korkuyor musun?” diyen Hanife, Serkan’dan direkt; “Evet” cevabını aldı. Serkan; “Ben neden vazgeçmiyorum? Seni istiyorum, istemesem çoktan vazgeçerdim. Bizim sonumuzu görüyorum; ama hayallerimi yüz yüzeyken anlatmak istiyorum diyerek, Zuhal Topal’dan dışarı çıkıp konuşmak için izin istedi.

Serkan ve Hanife’nin bir araya gelmeleri heyecanla bekleniyor.